10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiTot Bulucea se ocupa si de atacanti?

Tot Bulucea se ocupa si de atacanti?

Nimeni nu spune ca stadionul „Ion Oblemenco“ nu are nevoie de modernizari. Gazonul prost, tribunele neacoperite si multe alte dotari invechite il fac numai bun sa fie fotografiat de iubitorii de antichitati. Dar, pentru ca sintem in Romania, „Ion Oblemenco“ nu este o exceptie. Cam toate stadioanele din tara stau sa cada…

Nu cred insa ca este treaba lui Dinel Staicu sa faca pe suparatul si sa-l someze zilnic pe Vasile Bulucea sa scoata bani de unde stie si sa se apuce imediat de lucrari. De Bulucea avem noi grija, nici o problema, insa, in cazul lui Staicu, avem o alta nelamurire: pe el, ca patron al Universitatii, ce rectificare de buget l-a impiedicat sa intareasca masiv lotul echipei, asa cum a promis?

Pentru ca, fara suparare, reconstructia unei echipe puternice nu incepe cu refacerea stadionului, iar Dinel, inainte sa pozeze in ocrotitorul bazelor sportive din oras, ar fi trebuit sa cumpere de vreo luna si ceva un atacant de valoare. Dar, asa cum Bulucea a lungit povestea cu refacerea arenei „Ion Oblemenco“ pina a explicat candid ca nu mai are bani la buget, tot asa si Dinel i-a aburit pe suporteri cu atacantul incit saracul Napoli s-a vazut nevoit sa-si testeze toti prietenii din Italia in ideea de a gasi, miraculos, un golgheter foarte ieftin si… foarte bun.

Haideti sa fim destepti si sa nu amestecam lucrurile asa cum se incearca in ultimele zile. Daca administratia lui Bulucea raspunde in exclusivitate de stadion, administratia lui Staicu trebuie sa aiba grija de echipa. Asa ca banii pe care Dinel se lauda ca i-ar investi imediat in arena „Ion Oblemenco“ daca ar primi garantii de la primarie, adica de la noi toti, ar fi mult mai utili echipei, ca oricum Bulucea nu va cumpara niciodata fotbalisti.

Apoi, la cit este de glumet primarul nostru, n-ar fi exclus sa-i explice si el lui Dinel ca ar fi pacat sa astearna un gazon impecabil sub crampoanele unor atacanti care se impiedica in iarba si fac brazde cind suteaza la poarta…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS