20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Taylor Swift a lansat un nou album

(VIDEO) Taylor Swift a lansat un nou album

-

Taylor Swift a lansat un nou album, The Tortured Poets, albumul subtil detaliat care face diferența dintre pop-rock-ul lucios din 1989 și eufemismul lui Midnights.

Cele două clișee folosite pentru a descrie noua lansare a unei vedete majore este așteptată cu nerăbdare. Este cel de-al 11-lea album de studio al lui Taylor Swift. Abia au trecut 18 luni de la ultimul ei album, Midnights. De asemenea, a scos încă trei ore de muzică între timp, sub formă de reînregistrări pline de piese bonus ale filmului Speak Now din 2010 și din 1989 din 2014. Dar The Tortured Poets este cu siguranță așteptat cu nerăbdare, potrivit The Guardian.

„Este vorba despre dragoste şi poezie… Noul album The Tortured Poets Department a ieşit acum”, a scris ea pe Instagram. Vedeta îşi anunţase lansarea în februarie la ceremonia de decernare a premiilor Grammy, prestigioasele premii muzicale americane unde a câştigat pentru a patra oară trofeul pentru cel mai bun album al anului.

Milioanele de fani ai ei, ‘Swifties’, au aşteptat-o cu nerăbdare de atunci şi au încercat să culeagă indicii despre ceea ce îi aşteaptă din fiecare publicaţie a vedetei.

Printre elementele cunoscute: albumul conţine colaborări cu trupa rock britanică Florence + The Machine şi cu rapperul american Post Malone, care o acompaniază la prima piesă „Fortnight”.

Lista pieselor de pe album

„Sunt un fan înfocat al lui Post (Malone) datorită compoziţiei sale, experimentelor muzicale şi acelor melodii pe care le compune şi care îţi rămân în cap pentru totdeauna”, a scris joi cântăreaţa pe Instagram.

„Am reuşit să văd cum această magie a prins viaţă atunci când am lucrat împreună la ‘Fortnight'”, a adăugat ea, anunţând lansarea unui videoclip muzical vineri seara.

La vârsta de 34 de ani, Taylor Swift a devenit la începutul acestui an prima artistă miliardară doar din veniturile obţinute din muzica sa.

Lista pieselor, 16 în total, oferă deja câteva indicii: „So Long, London”, „I Can Fix Him (No Really I Can)” şi „The Smallest Man Who Ever Lived” – un englez pare într-adevăr să fie implicat în acest caz.

Citește și: Aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional Timișoara în urma unei amenințări cu bombă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Momente inedite la Paris! Nadia Comăneci a dus Flacăra...

Update: Seara s-a încheiat cu un show plin de...

ȘTIRI GdS