14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJustin Trudeau și soția lui, Sophie Grégoire Trudeau, divorțează

Justin Trudeau și soția lui, Sophie Grégoire Trudeau, divorțează

Justin Trudeau și Sophie Grégoire Trudeau au decis să divorțeze după 18 ani de mariaj. Anunțul a fost făcut de cei doi pe rețelele sociale. Ea s-a mutat deja din casa familiei, potrivit Toronto Star.

Justin Trudeau și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele sociale că nu mai formează un cuplu cu Sophie Grégoire Trudeau, femeia care i-a fost soție timp de 18 ani. Premierul Canadei a precizat că au luat împreună decizia grea, pentru binele celor trei copii ai lor.

„După multe conversații semnificative și dificile, am luat decizia de a ne despărți. Ca întotdeauna, rămânem o familie apropiată, cu dragoste profundă și respect unul pentru celălalt și pentru tot ceea ce am construit și vom continua să construim. De dragul copiilor noștri, vă rugăm să ne respectați intimitatea, a noastră și a lor”, au scris amândoi pe Instagram.

Cei doi s-au căsătorit în 2005 și au trei copii împreună: Xavier (15 ani), Ella-Grace (14 ani) și Hadrien (9 ani).

În ciuda despărțirii, cei doi soți vor continua să petreacă timp împreună, ca o familie. Săptămâna viitoare, ei vor pleca într-o vacanță programată.

„Ei vor rămâne o familie apropiată, iar Sophie și prim-ministrul se concentrează pe creșterea copiilor lor într-un mediu sigur, iubitor și colaborativ. Ambii părinți vor fi o prezență constantă în viața copiilor lor. Canadienii se pot aștepta să vadă adesea familia împreună”, se arată într-o declarație publică a biroului premierului canadian.

Sophie s-a mutat din reședința familiei din Ottawa, însă este de așteptat ca ea să fie văzută des în compania copiilor ei.

Citește și: Cod portocaliu de caniculă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS