25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCătălina Ponor s-a cununat religios şi şi-a botezat fiul

Cătălina Ponor s-a cununat religios şi şi-a botezat fiul

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit religios și și-au botezt și fiul, la un an distanță de la cununia civilă.

Cei doi și-au unit destinele într-o biserică din Manasia, județul Ialomița. Printre invitații de seamă se numără foștii antrenori ai gimnastei Octavian Bellu și Mariana Bitang. Fostele sale colege din echipa naţională de gimnastică, Andreea Răducan, Monica Roşu şi Sandra Izbaşa i-au fost alături fostei campioane.

Cătălina Ponor, de 35 de ani, s-a cununat civil vara trecută cu Bogdan Jianu, de 53 de ani, regizorul care este cu 18 ani mai în vârstă. Fosta mare gimnastă și partenerul său și-au unit destinele la Primăria Constanța.

Cătălina a anunțat că a fost cerută de soție de Bogdan încă din timpul pandemiei. Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan”, a fost mesajul postat de Cătălina.

Triplă campionă olimpică

Cătălina Ponor a câștigat nu mai puțin de trei medalii de aur, una de argint, dar și una de bronz la Jocurile Olimpice. Fosta gimnastă a mai adăugat în palmares alte trei medalii de argint, dar și două de bronz la Campionatele Mondiale. La Europene, ea a câștigat nu mai puțin de opt medalii de aur, două de bronz, dar și trei de argint. Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică şi participantă la trei ediţii de Jocuri Olimpice, a fost inclusă în Gymnastics Hall of Fame.

La ceremonia de la Oklahoma, la care Cătălina Ponor nu a participat, printre invitaţii de onoare s-a numărat şi Daniela Silivaş .

Ponor a intrat în galeria celor care au contribuit la dezvoltarea gimnasticii alături de:

  • Tatiana Gutsu (Ucraina),
  • Fabian Hambuechen (Germania),
  • Chelsie Memmel (SUA), a anunţat Federaţia Română de Gimnastică.

Citește și: Restricții de circulație în urma unor transporturi agabaritice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS