17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) People: Paul Rudd, cel mai sexy bărbat în viață în 2021

(VIDEO) People: Paul Rudd, cel mai sexy bărbat în viață în 2021

-

Paul Rudd acceptă greu noul său titlu de „Cel mai sexy bărbat în viață“ în 2021, decernat de revista People, potrivit people.com.

Actorul, de 52 de ani, a auzit totul despre el în momentul decernării titlului: amabil, autocritic, muncitor și toate etichetele pe care le-a îmbrățișat într-o oarecare măsură. Dar sexy? Asta e puțin în afara ariei lui de înțelegere.

Rudd a cărui carieră se întinde pe 30 de ani, a părut surprins de această onoare, la fel ca şi soţia lui. “Sunt conştient, suficient pentru a şti că atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune: “Ce?” Aceasta nu este o falsă umilință. Sunt atât de mulți oameni care ar trebui să primească asta înaintea mea”, a declarat el pentru People. “Ea a fost uluită”, a spus actorul descriind reacţia soţiei sale, Julie, cu care este căsătorit de 18 ani. “După câteva chicoteli şi şoc, ea a zis: “O, au nimerit-o bine”. Ceea ce a fost foarte drăguţ”, a adăugat Rudd.

Filmografia lui Rudd

Paul Rudd a jucat rolul iubitului binevoitor al personajului extravagant Phoebe interpretat de Lisa Kudrow în comedia TV “Friends” şi, mai târziu, a acceptat roluri mai ample, în comedii precum “Knocked Up”, înainte de a-l juca pe Ant-Man în filmul cu supereroi din lumea Marvel, urmat de o continuare şi de apariţii în pielea aceluiaşi personaj în “Captain America: Civil War” şi “Avengers: Endgame”.

Rudd, care are doi copii, va juca în “Ghostbusters: Afterlife” şi în serialul TV “The Shrink Next Door”.

Actorul Michael B. Jordan a fost ales anul trecut cel mai sexy bărbat în viaţă, după John Legend şi Idris Elba, în 2019, respectiv 2018.

Rudd a glumit spunând că se aşteaptă ca viaţa lui să se schimbe radical după ce a primit acest titlu anual. “Sper că acum că voi fi în sfârşit invitat la unele dintre acele dineuri sexy cu Clooney, Pitt şi B. Jordan”, a declarat el. ”Şi cred că voi fi pe mult mai multe iahturi”, a adăugat actorul.

Ediţia dublă specială a revistei People urmează să apară vineri la chioşcurile de presă din SUA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bărbat strivit de un copac la Turcinești

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină vineri după-amiază...

ȘTIRI GdS