19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinActorul Jude Law are o nouă imagine

Actorul Jude Law are o nouă imagine

Jude Law, unul dintre cei mai apreciați actori din industria cinematografică, de 47 de ani, a fost surprins de paparazzi în timp ce făcea sport pe străzile din Londra.

După perioada de carantină, care i-a influențat vizibil stilul de viață, Jude Law încearcă să își recapete forma fizică.

Îmbrăcat în echipament sportiv, Jude Law a fost fotografiat în timpul unei sesiuni de alergare prin cartierele londoneze. În imaginile surprinse de paparazzi actorul arată neîngrijit, cu o barbă mare, inestetică și cu părul netuns.

PARK CITY, UTAH – JANUARY 26: Jude Law of ‘The Nest’ attends the IMDb Studio at Acura Festival Village on location at the 2020 Sundance Film Festival – Day 3 on January 26, 2020 in Park City, Utah. (Photo by Rich Polk/Getty Images for IMDb)

Jude Law este căsătorit cu Phillipa Coan, în vârstă de 33 de ani. Actorul a fost fotografiat acum câteva zile după ce a cumpărat un tort și lumânări de culoare roz, iar presa mondenă a speculat că sunt șanse mari ca soția sa să fi născut.

Cuplul nu a confirmat zvonurile, dar un set de fotografii realizat de paparazzii la începutul lunii august pare să elucideze misterul.

Cei doi formează un cuplu din anul 2015 și s-au căsătorit în 2019, la Old Marylebone Town Hall, în Londra. Profimedia

Jude Law a mai fost căsătorit cu designerul și actrița Sadie Frost, de care a divorțat în 2003. Aceștia au împreună trei copii: pe Rafferty, de 23 de ani, Iris de 19 și Rudy, în vârstă de 17 ani.

Actorul mai are încă două fiice, din relații anterioare: pe Sophia, în vârstă de 10 ani, cu modelul Samantha Burke, și pe Ada, de 5 ani, cu artista Catherine Harding.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS