28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinProducătorul Steve Bing s-a sinucis

Producătorul Steve Bing s-a sinucis

Producătorul hollywoodian Steve Bing, care are un copil cu actriţa Elizabeth Hurley, a fost găsit mort în Los Angeles, potrivit The Telegraph.

Fostul președinte Bill Clinton, prietenul lui Bing, a apărut pentru a confirma știrea, spunând că „avea o inimă mare și că era dispus să facă tot ce a putut pentru oameni și cauzele în care a crezut”.


Departamentul de poliție din Los Angeles a confirmat că a investigat moartea unui bărbat în anii ’50 în zona Century City din Los Angeles. TMZ a declarat că Bing a murit după ce a căzut de la etajul 27 al unei clădiri de apartamente de lux din Los Angeles ‘Century City, citând surse anonime din poliție. Legistul dinLos Angeles a declarat că un bărbat a fost declarat mort la fața locului la ora locală de la ora 1.10 pm și că această identificare a fost în curs.

Producător al filmelor precum “Get Carter”, de Sylvester Stallone, “Shine a light”, un documentar muzical de Martin Scorsese, Steve Bing a contribuit la scenariul pentru comedia “Kangaroo Jack”, în 2003.

El a devenit celebru după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie “The Polar Express”, cu tom Hanks lansat în 2004, şi care a generat încasări de peste 300 de milioane de dolari la nivel mondial.

Dezvoltator imobiliar, el a fost şi filantrop şi prieten al fostului preşedinte Bill Clinton căruia i-a împrumutat avionul său personal pentru o misiune în 2009 în Coreea de Nord, destinată să elibereze doi jurnalişti americani.

Steve Bing a lăsat în urmă doi copii, Damian, din relaţia cu actriţa Elizabeth Hurley, şi Kira, fiica fostei campioane de tenis Lisa Bonder.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS