Acasă Magazin Prinţul Harry a reacţionat pe Instagram, după decizia de a părăsi Casa...

Prinţul Harry a reacţionat pe Instagram, după decizia de a părăsi Casa Regală Britanică

-

Prinţul Harry a rupt tăcerea în scandalul părăsirii Casei Regale Britanice şi a postat o înregistrare pe contul oficial de Instagram. Harry a spus că a luat decizia de a se retrage din Casa Regală cu „o mare tristeţe”, dar că nu a avut de ales.
„Am vrut să auziţi adevărul de la mine, atât cât îl pot împărtăşi, nu ca prinţ, sau duce, ci pur şi simplu ca Harry, aceeaşi persoană pe care mulţi dintre voi aţi urmărit-o crescând în ultimii 35 de ani, dar cu o perspectivă mai clară.

Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor. A fost după multe luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări.

Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare, fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Mă voi retrage din tot ceea ce am cunoscut vreodată, pentru a face un pas înainte spre ceea ce sper că va fi o viaţă mai liniştită”, a postat pe Instagram Prinţul Harry.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec O zi dinamică la capitolul prieteni şi protectori. Întâlniri, discuţii, veşti care de care mai interesante, dar şi dispute pe măsură....