13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIuliana Beregoi a adunat la Slatina mii de copii și adolescenți

Iuliana Beregoi a adunat la Slatina mii de copii și adolescenți

-

Iuliana Beregoi a depășit performanțele marilor artiști şi a adunat aseară la Slatina mii de copii și adolescenți.

Adolescenta care are sute de mii de următori pe Youtube, milioane de vizualizări la piesele sale și copii și tineri care străbat țara pentru concerte a ajuns la Slatina, într-un concert de Crăciun, de unde a reușit cu greu să plece.

Concertul Iulianei face parte din seria concertelor de Crăciun plătite de Primăria Slatina și susținute pe scena în aer liber amplasată la intrarea în noul parc. Deși până acum au urcat pe scenă Monica Anghel și Fuego, Iuliana a reușit să adune mii de spectatori, cu mult peste marii artiști care vin la Slatina. Copiii și adolescenții au fost cei mai mulți, dar și sute de părinți și-au însoțit copiii la marea întâlnire.

Fanii au ovaţionat-o

Iuliana a avut parte de o primire cum deja este obișnuită peste tot în România, fanii înconjurându-i mașina încă dinainte de a cobora pentru a urca pe scenă. Au încercat să surprindă cadre cu vedeta încă de atunci, iar pe parcursul concertului telefoanele au filmat aproape continuu.


Trei fete din public au urcat pe scenă la invitația vedetei și au dansat alături de adolescenta de 15 ani care reprezintă un adevărat fenomen. O altă adolescentă a urcat pe scenă și a cântat cu Iuliana, fiind invidiată de toți ceilalți.
S-a cântat, s-a aplaudat, s-a țipat și s-a făcut scut în jurul scenei, Iuliana Beregoi reușind cu greu să ajungă la mașină la sfârșitul spectacolului, după ce a făcut fericiți alți câțiva fani alături de care s-a fotografi.

Isterie la plecarea adolescentei

„Știut totul despre ea, am tricou cu ea!“, „Am fost la Craiova la concertul ei, i-am văzut toate episoadele din «Lara»“, sunt doar câteva din mărturiile copiilor. Desi fetele au reprezentat majoritatea spectatorilor, au fost și destul de mult băieți. Jandarmii au avut cea mai grea misiune, fiind nevoiți să-i facă vedetei culoar prin mulțime. „Cum să faci, că sunt copii!“, s-a auzit din rândul acestora.

Foarte greu i-a fost vedetei și să părăsească locul de concert, după ce a urcat în mașină. După câteva momente în care fanii au încercat să obțină o fotografie cu ea chiar și prin geamurile mașinii, Iuliana a ieșit prin trapa din capotă- și le-a mai oferit câteva momente, filmând reacția fanilor și salutându-i. Doar așa șoferul a reușit să scoată mașina și să se îndepărteze. Dacă pentru fani atmosfera a fost exact ce și-au dorit, adulții și-au revenit cu greu din uimire. „Dar ce se petrece aici? A înviat Ceaușescu, ce e asta?!“, a fost o replica venită din rândul părinților, care nu reușeau să-și explice valul enorm de admirație pentru adolescenta despre care copiii lor știu atât de multe lucruri și pe care o copiază.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS