10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFrumoasa fiică a lui Paul Walker a devenit majoră

Frumoasa fiică a lui Paul Walker a devenit majoră

Meadow Walker, fata regretatului actor Paul Walker, a devenit majoră, pe 4 noiembrie. Ea a împlinit 21 de ani. Aceasta este vârsta la care, în Statele Unite ale Americii, tinerii devin majori.

Cu ocazia aniversării sale, bunul prieten al tatălui ei, actorul Vin Diesel, de 52 de ani, i-a transmis acesteia o foarte emoționantă urare în mediul online.
Pe contul personal de Instagram, actorul din seria de mare succes Fast & Furious i-a scris tinerei următorul mesaj:

„Aș putea spune că sunt extrem de mândru de persoana care devii … dar adevărul este că întotdeauna am fost mândru de tine. La mulți ani, Meadow! Știu că împlinești 21 de ani și că voiai să mergi în Japonia pentru a te distra, dar familia te așteaptă acasă cu tort, așa că grăbește-te înapoi. Te iubesc, copile. Unchiul Vin.”
Meadow i-a răspuns: „Mulțumesc mult. Abia aștept să ne revedem curând. Abia aștept să-mi văd și micii îngerași. Te iubesc”.

Paul Walker a rămas în memoria prietenilor şi publicului

Paul Walker s-a stins din viață pe 30 noiembrie 2013, în urma unui accident rutier. De atunci, fiica lui Paul s-a apropiat foarte tare de familia lui Vin.
Mai mult decât atât, actorul Vin Diesel și-a numit fiica Pauline (4 ani) în onoarea acestuia. Meadow petrece adesea timp cu fiicele actorului.
Din anul 2007, Vin Diesel formează un cuplu cu Paloma Jimenez alături de care are trei copii, un fiu și două fiice, Vincent Sinclair, de 10 ani, Hania Riley, de11 ani și Pauline.
În luna septembrie a anului acesta, Vin și câțiva alți actori ai seriei Fast & Furious l-au onorat pe Paul în ziua în care acesta ar fi împlinit 46 de ani.
Meadow continuă să susțină cauzele în care Paul a investit timp și bani prin Fundația Paul Walker.
Organizația susține conservarea oceanelor și a vieții animalelor sălbatice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS