12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrima fotografie cu actorul Alain Delon după accidentul vascular cerebral

Prima fotografie cu actorul Alain Delon după accidentul vascular cerebral

O fotografie în care Alain Delon poate fi văzut râzând a fost publicată de fiul său, Alain-Fabien Delon, pentru a-i linişti pe fanii celebrului actor francez care a suferit recent un accident cardio-vascular, relatează luni AFP.

”Vă mulţumesc pentru numeroasele mesaje care mi-au ajuns drept la inimă. După cum vedeţi, el este din ce în ce mai bine şi vă sărută”, a scris duminică seară Alain-Fabien Delon pe contul său de Instagram. Postând o fotografie cu tatăl său care zâmbeşte larg şi este îmbrăcat într-un tricou polo roşu. Actorul, în vârstă de 83 de ani, a suferit un accident cardio-vascular şi a avut o „uşoară” hemoragie cerebrală în urmă cu câteva săptămâni. În prezent acesta se odihneşte într-o clinică din Elveţia, a anunţat fiul său cel mare, Anthony Delon.

Actorul se gândeşte deja la următoarele proiecte.

Vineri, fiica sa Anouchka a declarat că tatăl său ”se gândeşte deja la următoarele proiecte”. Actor cu o filmografie excepţională şi o viaţă privată agitată, Alain Delon a devenit o figură legendară a cinematografiei franceze. El a primit un Palme d’Or pentru întreaga carieră la Cannes în urmă cu câteva săptămâni. Distincţie care i-a fost înmânată de Anouchka, potrivit Realitatea.net.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS