MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 28
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Căpşunile, beneficii pentru sănătate
Căpşunile, fructele parfumate de sezon, sunt în această perioadă o gustare dulce cu multe proprietăţi nutritive.Căpşunile sunt cunoscute ca...
Prăjitură cu ananas şi nucă de cocos
IngredienteAluat: 50 g unt moale, 50 g zahăr, 2 ouă, un vârf de linguriţă sare, 150 g făină, 50...
Pască cu smântână
Ingrediente700 g brânză de vaci, 350 g smântână, 5 ouă, 200 g zahăr, 200 g unt, 150 g stafide,...
Când se vopsesc ouăle de Paşte
Ouăle de Paşte se vopsesc de obicei în Joia Mare sau, cel mai târziu, în Vinerea Mare. Acest obicei...
Reţeta de weekend – Prăjitură de biscuiți fără coacere
INGREDIENTE: 700 g biscuiți, 300 g unt moale, 1½ cutii de lapte condensat fiert, 200 g...
Reţeta de weekend – Prăjitură rapidă cu iaurt și banane
Ingrediente: 400 grame iaurt gras (eventual grecesc), 250 g mascarpone, 50 g zahăr pudră sau farin, 5 g...
Reţeta de weekend – Nuggets de pui crocante
Ingrediente: 1 piept de pui, 100 g pesmet, 100 g fulgi de porumb neîndulciţi, 2 ouă, sare, piper,...
Reţeta de weekend – Bomboane Raffaello
Ingrediente 50 buc migdale întregi 200 g lapte praf 60 ml apă 100 g unt cu min. 80%...
Reţeta de weekend – Prăjitură Mărţişor
INGREDIENTE: Blat: 8 albuşuri, 8 linguri de apă, 8 linguri de zahăr, 8 linguri de făină, 1 praf de...
Reţeta de weekend – Ruladă de pui cu bacon
INGREDIENTE: 3 piepturi medii de pui, 200 g cașcaval ras, 250 g bacon felii, pătrunjel, 1 gălbenuș, boia,...