MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 10
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Gogoşari marinaţi dulci-acrișori pentru iarnă
Gogoşarii marinaţi sunt crocanți, dulci-acrișori, se fac repede și pot fi consumați imediat sau de-a lungul întregii ierni. Nu...
Plăcintă cu brânză şi praz
INGREDIENTE: 1 pachet de foetaj, 3-4 fire praz, 400 g brânză, 3 ouă, 100 g smântână, sare, piper, 3...
Brioșe cu mere caramelizate și scorțișoară
Ingrediente1 cană lapte1 cană zahăr1 cană ulei1 ou2 căni făină1 linguriță praf copt500 g mere3-4 linguri zahăr tos1/2 linguriță...
Dovleac la cuptor cu zahăr și scorțișoară
Cu siguranță că dovleacul copt este unul din deserturile de toamnă ale copilăriei. Dovleacul copt este și un desert...
Inimioare cu cremă de budincă
Blat: 3 ouă, 6 linguri zahăr, 3 linguri ulei, 3 linguri lapte, 1 linguriță praf de copt, 5 linguri...
Gofre cu șuncă și cașcaval
Gofrele sărate, fără ingrediente pretențioase, sunt bune de servit la micul dejun, la cină ori la gustare.Ingrediente3 ouă200g făină...
Creveţi marinaţi cu miere şi usturoi
Ingrediente350 g creveți decorticati; 3 linguri miere; 1 lingură sos de soia; 1 linguriță ghimbir mărunțit; 2 căței usturoi; 1 lingură ulei de măsline sare piper.Mod...
Chec aperitiv cu ton şi brânză de capră proaspătă
Ingrediente140 g de ton în conserva scurs130 gr brânză proaspătă de capră2 buc ceapă verde1/4 linguriță de praf de...
Portokalopita, prăjitură cu portocale şi iaurt
Această prăjitură însiropată cu portocale și iaurt sau portokalopita se prepară foarte ușor și rapid.Ingrediente10-12 porții400 g foi de...
Roșii cu ceapă la borcan
INGREDIENTE: 5 kg de roșii; 1 kg de ceapă; boabe de piper negru și de ienibahar; Pentru 1 l...