11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
MagazinRetete culinare

Retete culinare - Pagina 9

ȘTIRI GdS

Budincă de cuscus cu fructe de pădure

Ingrediente: 500 g cuscus, 500 ml lapte, 3 ouă, 5 linguri zahăr, 200 g fructe de pădure Mod de preparare: Bate...

Prăjitură cu griş şi chefir

INGREDIENTE: 400 g chefir, 320 g griș, 360 g zahăr, 260 g făină, 200 ml ulei de floarea-soarelui, 10...

Conopidă cu ficăţei la cuptor

Ingrediente: 500 g ficăţei de pui, 300 g conopidă, 150 g mozzarella, 4 ouă, 2 linguri smântână, pesmet, sare,...

Borş ardelenesc de curcan

Ingrediente: 800 g piept de curcan50 ml ulei de floarea soarelui2 - 3 morcovi1 păstârnac1 rădăcină de pătrunjel1 ceapă mare200...

Tort de mere cu cremă de vanilie şi crumble

Ingrediente:Blat 8 mere(acre)20 g zahăr1 plic zahăr vanilatzeama de la o jumătate de lămâie1 linguriţă scorţişoară125 g unt165 g zahăr2...

Gutuile şi beneficiile lor

Frumoasele şi pufoasele gutui sunt nu doar fructe delicioase, ci şi adevărate comori în ceea ce priveşte întrebuinţările lor...

Tortilla cu mazăre și șuncă de pui

Ingrediente (1 porție): 6 roșii cherry1 lingură ulei vegetalpuțină zeamă de lămâiecâteva frunze de busuioc tăiate0.25 linguriță mieresare, piper proaspăt...

Prăjitură cu blat de bezea cu cocos şi cremă de iaurt

INGREDIENTE Blat: 11 albușuri; 11 linguri zahăr; 8 linguri nucă de cocoș+ pentru presărat deasupra; 4 linguri făină; 5 gr...

Supă de dovleac cu nucă şi smântână

Ingrediente pentru 6 porţii: 1kg dovleac curăţat, tăiat cubuleţe1 ceapă tocată fin2 linguri ulei de măsline1 praz tocat fin (doar...

Sparanghel cu carne de curcan şi broccoli

INGREDIENTE 400g piept de curcan; o legătură sparanghel; 1 buc broccoli; 1/2 ardei gras roșu; 2 fire de ceapă verde;...

SOCIAL MEDIA

105,100FaniÎmi place
3,160CititoriConectați-vă
713CititoriConectați-vă
34,600AbonațiAbonați-vă

Știri de ultima oră

ȘTIRI VIDEO GdS