10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoNoile BMW X5 M și X6 M se vând și în România. Vezi ce prețuri au SUV-urile!

Noile BMW X5 M și X6 M se vând și în România. Vezi ce prețuri au SUV-urile!

Noile modele de BMW X5 M și X6 M au început să se livreze și în România. BMW X5 M poate fi comandat începând de la prețul de 125.070 de euro, în timp ce X6 M pornește de la 127.925 de euro. Cele două SUV-uri sunt echipate cu motorul V8 de 4.4 litri disponibil în versiuni de 600 CP și 625 CP.

Totodată, X5 M și X6 M sunt disponibile și în versiunea Competition, care plusează cu 25 de cai putere.

Versiunea Competition a modelului BMW X5 M este mai scumpă cu 13.632 de euro față de prețul unui model simplu. Dacă SUV-ul coupe X6 M pornește de la 127.925 de euro, pentru varianta Competition calculele încep de la 141.560 de euro.

Marius Copil și Horia Tecău au „atacat” noile modele

Doi dintre cei mai de succes jucători de tenis din România, Marius Copil și Horia Tecău, au fost invitați de către producătorul german să testeze noul X6 M Competition, cel mai rapid SUV de serie dezvoltat până acum de BMW. De asemenea, cei doi au avut ocazia să verifice și noul X3 M Competition, SUV-ul de clasă medie fiind echipat cu un motor de 3.0 litri cu șase cilindri care dezvoltă 510 CP.

„Performanţa defineşte marca BMW, iar M este cea mai bună expresie a performanţei noastre. Ne bucurăm şi apreciem colaborarea cu doi sportivi de înaltă performanţă oferindu-le una dintre cele mai intense şi spectaculoase experienţe M. În aceste momente dificile suntem alături de sportivii noştri. Au nevoie de sprijinul nostru mai mult ca niciodată”, a declarat Josef Reiter, noul director general BMW Group România, după întâlnirea cu cei doi tenismeni.

Sursă foto: automarket.ro

Citește și: Cinci campionate naționale de automobilism debutează în acest weekend

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS