27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCinci campionate naționale de automobilism debutează în acest weekend

Cinci campionate naționale de automobilism debutează în acest weekend

Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a anunţat, vineri, că în acest weekend se vor relua cinci campionate naţionale. De menționat că toate competiţiile se vor desfășura fără spectatori, conform măsurilor stabilite de autorităţi pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

„Automobilismul sportiv este al doilea fenomen după fotbal care se relansează după relaxarea măsurilor luate de autorităţi în cazul COVID 19. În acest weekend, Federaţia Română de Automobilism Sportiv programează startul a nu mai puţin de cinci campionate. La fel ca în cazul fotbalului, organizatorii etapelor de motorsport au transmis că evenimentele se vor desfăşura fără spectatori, prin respectarea măsurilor de siguranţă”, se arată într-un comunicat al FRAS.

Campionatul Național de Viteză, pe youtube și pe FRAS

Prima rundă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă este programată sâmbătă şi duminică la Cheile Grădiştei, urmând să aibă la start nume importante precum Mihai Leu, Simone Tempestini, Dan Gîrtofan, Costel Căşuneanu sau Bogdan Cuzma. Deoarece accesul publicului este restricţionat, federaţia va transmite ambele manşe atât pe YouTube, cât şi pe pagina oficială de Facebook.

Campionatul Naţional de Anduranţă se va desfăşura simultan cu Campionatul Naţional de Viteză pe Circuit pentru Automobile Istorice în zilele de sâmbătă şi duminică pe circuitul Motorpark de la Adâncata.

De asemenea, la Bradu, în judeţul Argeş, va debuta ediţia 2020 a Campionatului Naţional de Rally Cross.

Citește și: Canotaj / Ionuț Stroe: Aceşti campioni sunt un exemplu public

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS