32.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateActor de la Hollywood, împuşcat mortal când încerca să oprească un jaf

Actor de la Hollywood, împuşcat mortal când încerca să oprească un jaf

Actorul Johnny Wactor, cunoscut publicului din seriale precum „General Hospital”, „Westworld” şi „The OA”, a fost împușcat mortal în centrul orașului Los Angeles, în timp ce încerca să oprească un jaf, potrivit CNN.

Johnny Wactor a fost împușcat în timpul unei presupuse tentative de furt a unui catalizator în centrul orașului Los Angeles, sâmbătă dimineață. Atât mama, cât şi agentul actorului au confimat moartea acestuia. A fost „nu doar un actor talentat, dedicat meseriei sale, ci și un adevărat exemplu de moralitate pentru toți cei care l-au cunoscut”, au declarat apropiaţii acestuia. 

Potrivit departamentului de poliție din Los Angeles, Wactor a fost împușcat sâmbătă, , în jurul orei 3 dimineața, după ce a înfruntat trei bărbați care încercau să fure convertorul catalitic de la un vehicul. Actorul a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii nu au mai putut decât să îi constate deceseul.

Biografie Johnny Wactor 

Wactor s-a născut în 1986 în Charleston, Carolina de Sud. Primul său rol de televiziune a fost în serialul Lifetime „Army Wives”. Ulterior a apărut în numeroase roluri episodice în producţii precum „Westworld”, „The OA” și „Criminal Minds”.

Între 2020 și 2022, Wactor a apărut în peste 160 de episoade din „General Hospital”, unde l-a interpretat pe Brando Corbin, scrie The Guardian.

Echipa din spatele serialului a transmis duminică un mesaj de condoleanţe familiei actorului: „Întreaga familie General Hospital este devastată să afle despre moartea prematură a lui Johnny Wactor. A fost cu adevărat unic și a fost o plăcere să lucrăm cu el în fiecare zi. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de cei dragi lui în aceste momente dificile”.

Citeşte şi: Un şofer a făcut infarct la volan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS