14.2 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinȘoferiță salvată dintr-un camion care atârna în gol pe marginea unui pod, în SUA

Șoferiță salvată dintr-un camion care atârna în gol pe marginea unui pod, în SUA

O șoferiță a trecut pe lângă moarte, după ce camionul în care se afla a rupt balustrada și a rămas atârnat de marginea unui pod. Operațiunea de salvare a fost una dramatică, pentru că femeia ar fi putut să cadă în orice moment din cabină.

Pompierii din Louisville au salvat vineri o femeie după ce camionul pe care îl conducea a rupt balustrada și a rămas atârnat pe marginea Podului Clark Memorial. Accidentul a implicat mai multe vehicule. Două persoane care se aflau într-un alt autoturism au fost transportate la spital în stare critică.

Pompierii au folosit o scară și au montat un sistem de scripeți pentru a o prinde în siguranță cu frânghia pe șoferiță. La intervenție au participat aproximativ 30 de pompieri.

Odată ce frânghiile au fost montate, pompierul Bryce Carden, care a declarat în timpul unei conferințe de presă că s-a antrenat pentru acest gen de intervenții „de peste 100 de ori”, a fost coborât peste marginea podului spre cabina camionului care atârna deasupra apei.

„Ea se ruga, se ruga mult, și m-am rugat cu ea – așa că a fost bine”, a spus pompierul despre femeia blocată în cabină, care era traumatizată.

Pompierul și femeia au fost trași în sus, în siguranță. Înregistrările video îi arată pe cei doi legănându-se în aer în timp ce erau scoși încet din cabină.. 

Nu există camere pe pod, așa că nu există niciun o înregistrare a accidentului. 

Citește și: Pisoi găsit viu în unul din blocurile mistuite de incendiu în Valencia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS