22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCadavrul unui irlandez a fost descoperit după 20 de ani... în propriul pat

Cadavrul unui irlandez a fost descoperit după 20 de ani… în propriul pat

Cadavrul unui bărbat din Irlanda a fost descoperit, la 20 de ani după ce murise, de lucrătorii de la deratizare trimişi de primărie să omoare şobolanii din locuinţă. Trupul zăcuse în pat două decenii acoperit cu o pătură. Deşi avea rude, nimeni nu l-a căutat în tot acest timp, relatează Mirror.

Angajaţii de la deratizare au venit să omoare şobolanii dintr-o casă care urma să fie scoasă la vânzare de primăria din oraşul Mallow, Irlanda.

Când au intrat în casă, au observat numeroase pliante la uşă şi s-au decis să facă puţină ordine înainte de a se apuca de treabă. Ajunşi într-unul dintre dormitoare, au văzut o pereche de picioare ieşind de sub o pătură peste care era pus un palton.

„Am ieşit imediat afară şi le-am spus colegilor mei: <<Nu sunt 100%, dar cred că am văzut un cadavru în pat>>. Am sunat imediat la poliţie. Nu ştiam cine locuieşte în casa asta, nu am văzut niciodată pe nimeni să intre sau să iasă de aici”, a declarat muncitorul care a găsit cadavrul.

Nu l-a căutat nimeni timp de 20 de ani

Scheletul a fost identificat, cu ajutorul amprentelor dentare, ca aparţinând lui Tim O’Sullivan, un bărbat născut în Cahirsiveen, în 1939. Se presupune că acesta a murit în jurul datei de 9 ianuarie 2001.

Registrele de asistență socială au indicat că domnul O’Sullivan primise alocația pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă din 4 octombrie 2000 până la 23 ianuarie 2001. Dosarul lui a fost închis automat din sistem pe 23 ianuarie 2001, după ce nu încasase trei plăți la rând la oficiul poștal, pe 9, 16 și 23 ianuarie 2001.

Autorităţile au estimat astfel că omul murise în acest interval de timp. Deşi avea fraţi, surori şi nepoţi, pe irlandez nu l-a căutat nimeni timp de 20 de ani.

După încă doi ani, autorităţile au închis dosarul morţii lui lui Tim O’Sullivan. Legiştii au declarat că nu au găsit pe scheletul mumificat nici o urmă de agresiune. Ei consideră că omul a murit în mod „pașnic” în patul său.

Citeşte şi: Viceprimar reținut după ce a făcut un accident mortal şi a fugit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS