19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSabine Boghici, actriţa de origine română, a căzut de la etajul cinci al unui hotel din Rio de Janeiro

Sabine Boghici, actriţa de origine română, a căzut de la etajul cinci al unui hotel din Rio de Janeiro

Moartea Sabinei Boghici reprezintă un mister pentru anchetatorii din Brazilia.Ea a căzut de la etajul cinci al unui hotel din Rio de Janeiro.

Sabine Boghici, actrița, de 49 de ani, cu origini românești, ar fi căzut pe 14 septembrie, de la geamul hotelului. Femeia a lăsat un bilet de adio înainte.

Ea a fost arestată anul trecut pentru că şi-ar fi jefuit mama. În martie, anul acesta a ieşit pe cauţiune. De atunci a tot încercat să-şi reabiliteze numele.

Anchetatorii spun că femeia a furat 16 tablouri pe care tatăl său, împătimit colecţionar de artă, le-a lăsat moştenire soţiei. Operele semnate de artişti renumiţi precum Tarsila do Amaral și Emiliano Di Cavalcanti sunt estimate la zeci de milioane de lire sterline fiecare.

Actriţa a angajat oameni care să pretindă că au puteri paranormale. Un medium a păcălit-o pe mama Sabinei că fata ei s-ar afla în pragul unei morți iminente. A pus-o pe femeie să plătească serviciile lui cu bani, bijuterii și tablouri.

Ulterior, bătrâna a fost ținută în casă, legată şi înfometată luni în şir chiar de propria fiică, potrivit Mirror.

În total, şase oameni au fost arestaţi în acest caz, printre care şi soţia actriţei. Astăzi, cele două trebuiau să se prezinte la un nou termen de judecată.

Sabine Boghici, condusă pe ultimul drum de mama sa

Mama Sabinei, Geneviève Boghici, de 83 de ani, a mers la înmormântarea ei trei zile mai târziu. În ciuda traumelor suferite, mama actriţei şi-a condus fiica pe ultimul drum. Soția Sabinei, Roza Stănescu Nicolau, nu a putut obține autorizația pentru a participa la înmormântare. În prezent, Nicolau este arestată preventiv pentru presupusul rol în escrocheria împotriva soacrei sale.
Sabine era fiica regretatului celebru colectionar de artă Jean Boghici. Născut în România în 1928, a ajuns în Brazilia clandestin pe o navă franceză în 1948.

Poliţiştii iau în calcul orice variantă, inclusiv cea a sinuciderii.

Avocatul Sabinei și al Rozei, Hugo Novais, a declarat că în cazul actriței a intervenit prescripția prin deces. „Doar celelalte persoane implicate în caz continuă să se confrunte cu procesul legal”. Sabine avea peste 5.000 de urmăritori pe Instagram, unde s-a descris ca o actriță vocală, model și cântăreață.

Citește și: Două autocare şi un TIR, implicate într-un accident rutier. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS