28.1 C
Craiova
vineri, 31 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă autocare şi un TIR, implicate într-un accident rutier. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Două autocare şi un TIR, implicate într-un accident rutier. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe E 70, în judeţul Teleorman. A fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie. Forţele de intervenţie au fost suplimentate, inclusiv cu un punct medical avansat. Au fost alocate două elicoptere SMURD.

Potrivit ISU Teleorman, accidentul rutier în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc între localităţile Bujoreni şi Prunaru, pe E70.

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. 

Echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 8 ambulanţe SMURD şi 6 ambulanţe SAJ.  În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două ambulanţe SMURD.

Au fost suplimentate forţele de intervenţie

De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 1 ambulanţă SMURD cu medic şi 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 2 autospeciale de stingere, 1 punct medical avansat şi 3 ambulanţe SMURD din cadrul ISU Bucuresţi-Ilfov, a anunţat IGSU. Totodată, un al doilea elicopter SMURD a fost alocat la caz.

Citeşte şi: Temperaturi mai ridicate decât cele normale până la finalul lui octombrie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS