19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat accidentat mortal când ajuta o familie de rațe să traverseze strada

Bărbat accidentat mortal când ajuta o familie de rațe să traverseze strada

Un bărbat din California a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce ajuta o familie de rațe să traverseze o stradă aglomerată, informează Digi24.

Accidentul a avut loc la aproximativ 40 km de Sacramento. Casey Rivara, de 41 de ani, s-a asigurat că rațele au traversat strada înainte de a fi accidentat mortal. În timp ce bărbatul se afla în intersecție, a fost lovit de un șofer adolescent.

O martoră a declarat pentru CBS News că fiii ei au fost martori la tragicul accident, care a avut loc joi seară.

„Spuneau: Oh, e atât de drăguț. E atât de drăguț din partea lui. Și apoi, dintr-o dată, a fost lovit de o mașină”, a spus ea.

Oamenii au lăsat flori și rațe din cauciuc la locul coliziunii. O organizație care se ocupă de strângere de fonduri online, organizată de familie, a transmis că bărbatul își ducea copiii acasă după antrenamentul de înot când a observat o „rață și puii ei, care se străduiau să traverseze o intersecție aglomerată”.

„Casey a fost cel mai amabil și extraordinar soț și tată. Chiar și ultimul său act în această lume a fost un semn al compasiunii sale”.

Departamentul de Poliție Rocklin a declarat că nu a fost efectuată nicio arestare „și incidentul este încă în curs de investigare”. Este puțin probabil ca șoferul să fie acuzat penal, a declarat căpitanul poliției Rocklin, Scott Horrillo, pentru NBC News.

Citeşte şi: Mesajele de pe WhatsApp vor putea fi editate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS