14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPremiera sezonului 3 al serialului „The Witcher”, în curând

Premiera sezonului 3 al serialului „The Witcher”, în curând

-

Sezonul 3 al serialului „The Witcher” va avea premiera curând. Netflix a anunțat că noul sezon al unuia dintre cele mai populare seriale ale sale va ieși în iunie.

Ca în cazul altor seriale Netflix, noul sezon al The Witcher va fi împărțit în două părți, lansate pe rând. Volumul 1 (episoadele 1-5) va fi lansat pe 29 iunie, iar volumul 2 (episoadele 6-8) pe 27 iulie 2023.

Sezonul 3 al „The Witcher”, ultimul cu Henry Cavill în rolul principal

Noul sezon al serialului va fi ultimul cu actorul britanic Henry Cavill în rolul principal. Acesta și compania americană de streaming au anunțat concomitent despărțirea în luna octombrie a anului trecut.

Filmările pentru sezonul 3 se încheiaseră deja la momentul respectiv, și acesta intrase în faza de postproducție.

Rolul va fi preluat de actorul australian Liam Hemsworth, cunoscut pentru rolul său din filmele „The Hunger Games“.

Cavill i-a urat actorului australian să se bucure de rol. Hemsworth s-a declarat entuziasmat de oportunitatea de a-l juca pe Geralt.

Vestea plecării lui Cavill a reprezentat un șoc pentru fanii „The Witcher“, ținând cont că acesta își exprimase anterior dorința să filmeze cât mai multe sezoane. Se crede că motivul principal al plecării sale ar avea de-a face cu divergențele creative dintre el și Lauren Schmidt Hissrich, producătoarea executivă și showrunner-ul serialului.

Cavill este un fan uriaș al cărților The Witcher. Surse de la Hollywood afirmă că a fost nemulțumit că serialul Netflix se distanțează tot mai mult de romanele lui Andrzej Sapkowski.

Citește şi: Culmea tupeului: Un tânăr a vândut schela de la un imobil în construcție

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Oare mai poate Simona? Românca s-a retras de la...

O oră și 27 de minute a rezistat Simona...

ȘTIRI GdS