30.6 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulmea tupeului: Un tânăr a vândut schela de la un imobil în construcție

Culmea tupeului: Un tânăr a vândut schela de la un imobil în construcție

Culmea tupeului: un tânăr a vândut schela de la un imobil în construcție din localitatea ilfoveană Tunari! El a păcălit trei bărbați pretinzând că este proprietarul schelei metalice. Cei trei au fost opriți de polițiști în timp ce o demontau, scrie Ziare.com.

Sâmbătă, 22 aprilie, în jurul orei 20.36, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați de către un bărbat că mai multe persoane sustrag schela metalică montată la un imobil aflat în construcție, în localitatea Tunari.

Polițiștii veniți la față locului au identificat trei bărbați care încărcau elementele schelei metalice într-un autovehicul.

Polițiștii au mai identificat și depistat un bărbat, de 22 ani, și o femeie, care până la sosirea organelor de poliție au părăsit locul faptei.

Din cercetări a rezultat că tânărul s-a gândit să facă un ban vânzând schela care aparținea unei societăți comerciale. A găsit și clienți, cei trei bărbați, care au fost dispuși să plătească 5.000 de lei.

Tânărul nu a mai apucat să încaseze banii pentru că a fugit. Poliția a mai descoperit că el conducea un autoturism făăr să aibă permis.

El a fost identificat și arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat tentativă la furt, tentativă la înșelăciune și conducerea unui autovehicul fără a posedă permis de conducere.

Citește şi: Bărbat salvat de la moarte după ce a bătut cu pumnul în podea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS