22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO șoferiță beată s-a răzbunat pe fostul iubit călcându-l cu mașina

O șoferiță beată s-a răzbunat pe fostul iubit călcându-l cu mașina

O femeie din Țara Galilor, de profesie asistentă medicală, a băut o seară întreagă, apoi s-a gândit să se răzbune pe fostul ei iubit, informează ȘtirileProTV.

    Foc și pară pe bărbat, Rebecca Thomas s-a urcat la volan și s-a dus să-i aplice acestuia o corecție. Ea l-a călcat cu mașina pe David Robinson, 45 de ani. Totul s-a întâmplat în parcarea unui club de rugby din Swansea, Țara Galilor, informează Metro.

    Incidentul a avut loc în septembrie anul trecut, la patru luni după ce Rebecca și David s-au despărțit. Amândoi erau beți în acel moment și nu-și mai amintesc prea multe.

    Cert e că bărbatul a suferit răni la gât, la unul dintre brațe și s-a ales și cu mai multe vânătăi. Conform procurorului Brian Simpson, David Robinson a stat întins pe asfalt „aproximativ patru minute și jumătate înainte ca trecătorii să-i sară în ajutor”.

    „Amândoi ați fost puternic sub influența alcoolului. Acest incident nu s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi fost așa”, a afirmat judecătorul Geraint Walters.

    Rebecca Thomas a recunoscut fapta. Ea a primit o pedeapsă de 6 luni de închisoare, cu suspendare până la 2 ani. Femeia trebuie să stea 30 de ore la reabilitare.

    De asemenea, acesteia i s-a interzis să conducă timp de 12 luni și va trebui să treacă un nou examen auto.

    ȘTIRI VIDEO GdS

    ȘTIRI GdS