19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn bebeluş lăsat pe banda transportoare a stârnit panică într-un aeroport

Un bebeluş lăsat pe banda transportoare a stârnit panică într-un aeroport

Un cuplu de belgieni a stârnit panică pe aeroportul din capitala Israelului după ce şi-au lăsat bebeluşul, aflat într-un leagăn de mână, pe banda transportoare, şi s-au dus la poarta de îmbarcare. Personalul de pe aeroport a crezut că micuţul a fost abandonat şi a alertat poliţia, scrie The Jerusalem Post.

Cuplul împreună cu bebeluşul lor veniseră la aeroport pentru a se îmbarca într-un avion Ryanair de la Tel Aviv la Bruxelles, Belgia. 

Unele surse au declarat că părinţii nu aveau bilet pentru copilul lor şi au refuzat să cumpere, după care au lăsat bebeluşul pe banda transportoare. Și-au continuat apoi drumul spre poarta de îmbarcare, așezându-se la coada pentru controlul pașapoartelor.

Angajații aeroportului Ben-Gurion din Tel Aviv au observat bebelușul și au alertat imediat poliția. Potrivit managerului biroului Ryanair, toată lumea era în stare de șoc. „Nu am văzut niciodată așa ceva”, a spus managerul, potrivit N12. „Nu ne venea să credem ceea ce vedeam”.

Potrivit Autorității Aeroporturilor din Israel, panica ar fi fost nejustificată. Cuplul a ajuns târziu la terminalul 1, după ce ghișeul de check-in se închisese. Ei și-au lăsat bebeluşul pe bandă rulantă în zona de check-in şi s-au dus să rezolve cu actele. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS