8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAligator viu, găsit pe un aeroport german în valiza unui om de afaceri

Aligator viu, găsit pe un aeroport german în valiza unui om de afaceri

Polițiștilor de frontieră și vameșilor de pe aeroportul din München, Germania, au găsit în bagajul unui om de afaceri un aligator viu, lung de un metru, informează Rotalianul.com.

Episodul a avut loc pe 25 septembrie 2022, când angajații de la controlul de securitate al aeroportului, care verificau bagajele prin intermediul razelor X, au observat o imagine suspectă într-o valiză.

„Agenții de securitate i-au anunțat imediat pe ofițerii vamali care, la deschiderea valizei, au găsit un aligator alb viu, învelit în folie alimentară. Împreună cu un medic veterinar, vameșii au eliberat animalul și i-au oferit primul ajutor”, au transmis oficialii germani.

Ulterioare investigații au scos la iveală că valiza aparținea unui afacerist, de 42 de ani, care venea din SUA și se îndrepta spre Singapore, cu escală la München.

Aligatorul a fost sechestrat, iar omul de afaceri a primit o amendă de câteva zeci de mii de euro. El și-a continuat călătoria după ce a plătit amenda.

„Animalul se află în prezent într-un sanctuar pentru reptile și va continua să fie îngrijit acolo”, au mai transmis polițiștii germani.

Conform vameșilor germani, un aligator alb costă 75.000 de euro în țările din Asia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS