16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJohnny Deep se iubește cu avocata sa, Joelle Rich

Johnny Deep se iubește cu avocata sa, Joelle Rich

Johnny Depp se întâlnește cu avocata Joelle Rich, care l-a reprezentat în procesul de calomnie din Marea Britanie împotriva The Sun, potrivit usmagazine.com.

Actorul a dat în judecată publicația pentru calomnie în 2018. Avocata l-a reprezentat în acest proces, dar nu a făcut parte din echipa juridică care l-a reprezentat în procesul său pentru defăimare împotriva fostei soții Amber Heard de la începutul acestui an. Ea a fost, totuși, prezentă în sala de judecată din Virginia pentru a-și arăta „sprijinul” pentru nominalizatul la Oscar.

„Nu exista nicio obligație profesională ca ea să fie acolo. A fost personal”, a spus o sursă apropiată pentru Us Weekly, adăugând că relația celor doi se derulează într-un mod discret.

Potrivit aceleași surse, Rich era căsătorită atunci când l-a întâlnit pe Johnny Depp, dar acum divorțează de soțul ei. Cei doi au împreună doi copii.

În perioada în care s-a desfășurat procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard, de 36 de ani, au apărut zvonuri potrivit cărora Depp ar fi fost împreună cu o altă avocată, Camille Vasquez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS