31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie s-a trezit din comă după doi ani şi a spus cine a atacat-o

O femeie s-a trezit din comă după doi ani şi a spus cine a atacat-o

O femeia, de 51 de ani, din SUA, s-a trezit după doi ani dintr-o comă profundă în care a intrat după ce a fost atacată în casa ei din Cottageville, Virginia de Vest, în iunie 2020. Ea l-a indicat ca agresor pe propriul frate, informează CNN, citat de G4Media.

Poliția a declarat că Wanda Palmer a fost „atacată, jefuită și lăsată să moară”, potrivit unei declarații postate pe pagina de Facebook a Departamentului șerifului din Jackson County.

Oamenii legii au găsit-o pe Palmer pe o canapeaua, cu răni grave provocate de ceea ce părea a fi o secure sau un topor. Șeriful comitatului Jackson, Ross Mellinger, a declarat pentru CNN că, la sosirea poliției, au crezut că aceasta era moartă, dar și-au dat seama la scurt timp după aceea că era încă în viață și respira superficial.

Poliția nu a găsit niciodată arma, a precizat Mellinger.

Atacatorul a fost arestat

Un martor a declarat că l-a văzut pe fratele lui Palmer, Daniel, pe veranda ei în jurul miezului nopții, în noaptea dinaintea descoperirii, a spus Mellinger. Nu existau înregistrări telefonice, imagini de supraveghere sau martori oculari în afara casei lui Palmer, a spus șeriful.

Poliția a investigat mai multe persoane, dar nu a putut depune niciodată acuzații. Cu câteva săptămâni în urmă, a spus Mellinger, ofițerul său a primit un telefon de la instituția de îngrijire a lui Palmer, spunând că aceasta a putut să vorbească cu autoritățile.

Palmer a putut să răspundă doar la întrebări de tip da sau nu, dar a oferit o mărturie suficientă pentru ca poliția să-l aresteze pe Daniel, a declarat Mellinger pentru CNN.

Daniel Palmer III, în vârstă de 55 de ani, a fost arestat și acuzat de tentativă de omor și vătămare corporală intenționată vineri, potrivit dosarelor de arestare obținute de CNN.

El a fost pus sub acuzare și a fost evaluat cu o cauțiune de 500.000 de dolari, potrivit șerifului din Jackson County, care a spus că nu este clar cum a pledat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS