14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Kevin Spacey, pus sub acuzare în 4 cazuri de agresiune sexuală

(VIDEO) Kevin Spacey, pus sub acuzare în 4 cazuri de agresiune sexuală

-

Procuratura britanică l-a pus oficial sub acuzare pe actorul american Kevin Spacey în 4 cazuri de agresiune sexuală, în care victime sunt bărbați. Starul de la Hollywood a căzut în dizgrația industriei filmului după un scandal care l-a forțat să își recunoască homosexualitatea.

În noiembrie anul trecut, Kevin Spacey a fost condamnat să plătească mai mult de 30 de milioane de dolari companiei care a produs serialul „House of Cards”, în care actorul a interpretat rolul principal până la concedierea sa.

Presupusele infracţiuni au fost comise între martie 2005 şi aprilie 2013, patru dintre incidente producându-se la Londra, anunță poliția britanică.

În aceste incidente au fost implicaţi doi bărbaţi care au în prezent peste 30 de ani şi unul cu vârsta de peste 40 de ani. Acuzaţiile au la bază dovezile adunate de Poliţia Metropolitană în investigaţia sa.

Laureat al premiului Oscar, Kevin Spacey, odinioară unul dintre starurile de primă mărime de la Hollywood, aproape că a dispărut din viaţa publică de mai bine de 5 ani, după ce a fost acuzat de comiterea unor infracţiuni de natură sexuală.

În noiembrie 2017, teatrul londonez Old Vic anunţa că a primit 20 de plângeri de la 20 de bărbaţi care au intrat în contact cu Kevin Spacey în cadrul teatrului, în perioada 1995 – 2013, şi care se considerau victime ale unor agresiuni de natură sexuală comise de actor.

În acest context, Spacey a pierdut rolul titular din serialul de succes „House of Cards” dar şi rolul din filmul „All the Money in the World”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS