14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCondamnată pentru că a făcut găuri în prezervativele partenerului, fără ca acesta să știe

Condamnată pentru că a făcut găuri în prezervativele partenerului, fără ca acesta să știe

O femeie din Germania a fost condamnată la șase luni de închisoare după ce a fost găsită vinovată de furtul spermei partenerului ei prin găurirea repetată a prezervativelor bărbatului.

Femeia în vârstă de 39 de ani se întâlnea ocazional cu bărbatul de 42 de ani, pentru momente intime, de la începutul anului 2021.

Femeia a dezvoltat sentimente pentru bărbat, care nu erau reciproce

Însă curtea de justiție din orașul german Biefeld a dezvăluit că femeia a dezvoltat sentimente pentru bărbat, care nu erau reciproce, acesta nedorindu-și o relație serioasă, conform Deutsche Welle.

Şi-a dorit să rămână însărcinată și i-a sabotat prezervativele partenerului

Astfel, aceasta și-a dorit să rămână însărcinată și i-a sabotat prezervativele partenerului, găurindu-le. Infracțiunea este cunoscută sub numele de „stealthing” și înseamnă că prezervativul a fost îndepărtat fără consimțământ, expunând astfel victima la sarcini nedorite sau boli cu transmitere sexuală.

Nu a reușit să rămână însărcinată

Curtea de justiție a declarat că femeia nu a reușit să rămână însărcinată.

Procesul a avut loc după ce femeia i-a spus bărbatului printr-un mesaj pe WhatsApp că era însărcinată, recunoscându-i că i-a găurit prezervativele.

Însă acesta a depus o plângere penală împotriva ei, astfel punând curtea de justiție în dificultate în privința pedepsei potrivite în cazul lor, conform Deutsche Welle.

„Am rescris istoria legii aici, astăzi”, a spus judecătoarea.

A fost acuzată inițial de viol

Femeia a fost acuzată inițial de viol, dar acuzațiile au fost apoi reduse la asalt sexual.

Salewski a spus că deși femeia nu a îndepărtat prezervativele, ci doar le-a găurit, infracțiunea de „stealthing” tot se aplică întrucât prezervativele au devenit „inutile fără ca bărbatul să știe acest lucru sau să își dea consimțământul”.

„Nu înseamnă nu și în acest caz,” a concluzionat judecătoarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS