21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGarsonieră de 13 mp, cu bucătaria în baie, se vinde la Cluj cu 27.000 de euro

Garsonieră de 13 mp, cu bucătaria în baie, se vinde la Cluj cu 27.000 de euro

După garsoniera de 11mp, închiriată la Cluj Napoca cu 200 de euro, o altă agenție a scos la vânzare o garsonieră de 13 mp cu 27.000 de euro. După apariția anunțului de închiriere a garsonierei de 11 mp, zeci de mii de români au avut comentarii mai mult decât amuzante.

Garsoniera de 13 mp se află în zona ultracentrală, iar potrivit anunțului, are o cameră, bucătărie și baie, potrivit www.stiridecluj.ro. Însă, în imagini, ultimele două încăperi pare că sunt, de fapt, una și aceeași. Veceul se află ascuns după aragaz, iar la aproape un metru distanță se află și cabina de duș.

„Koncept imobiliare vă oferă spre vânzare o garsonieră în zona ultracentrală, aproape de toate atracțiile, punctele de interes ale orașului și mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafață utilă de 13 mp și este compartimentată astfel: camera, bucătărie și baie. Acesta se vinde complet utilată si mobilată. Disponibilă imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin email sau la sediul agenției noastre pe str Aviator”, se arată în anunț.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS