21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn tânăr din Anglia încearcă să-şi găsească soţie înainte să-l însoare părinţii

Un tânăr din Anglia încearcă să-şi găsească soţie înainte să-l însoare părinţii

Un tânăr a apelat la panouri publicitare uriașe, cu un mesaj amuzant, pentru a-și găsi soție. Acestea au fost instalate în Londra și Birmingham, ideea având un efect la care nu se aștepta.

Muhammad Malik are 29 de ani și vrea să se căsătorească cu o femeie pe care o dorește el. „Salvați-mă de o căsătorie aranjată”, este mesajul de pe panouri.

El a spus că nu este neapărat împotriva conceptului de căsătorie aranjată, dar că ar prefera să își găsească el pe cineva, potrivit BBC.

Până acum a încercat prin metodele clasice să-și găsească soție, însă căutările au rămas fără rezultat. A fost chiar și la întâlniri aranjate și a apelat la aplicații matrimoniale. „Sunt pakistanez, așa că până la urmă va interveni familia”, a spus el.

Tânărul, care este consultant bancar în Londra, și-a făcut un site special pentru a-și găsi pereche – findmalikwife.com. Apoi un prieten i-a dat ideea cu panourile.

După ce panourile au fost montate, Malik a primit pe site sute de mesaje de la tinere interesate de el. „Nu am avut timp să mă uit încă. Trebuie să îmi fac rost de ceva timp liber. Nu mă așteptam să fie chiar așa”.

Malik spune că părinții nu prea au fost de acord cu instalarea panourilor, dar până la urmă și-a convins mama. Acum speră că își va găsi partenera ideală, care să fie musulmană.

Panourile vor fi expuse până pe 14 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS