10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinActriţa Scarlett Johansson a născut un băieţel

Actriţa Scarlett Johansson a născut un băieţel

Actriţa Scarlett Johansson şi actorul Colin Jost au anunţat naşterea primului lor copil, informează Hotnews.ro.

„OK, OK avem un băieţel. Se numeşte Cosmo. Îl iubim foarte mult”, a scris Jost pe contul său de Instagram. Actorul a cerut, totodată, respectarea intimităţii familiei sale în aceste momente.

Cosmo este al doilea copil al lui Scarlett Johansson, care mai are o fiică, Rose Dorothy, născută în 2014 în timpul căsătoriei sale cu francezul Romain Dauriac.

Scarlett Johansson (36 de ani) şi Colin Jost (39 de ani) s-au căsătorit în 2020. Este a treia căsătorie pentru actriţă, care a mai fost măritată cu Ryan Reynolds (2008-2011) şi Romain Dauriac (2014-2017).

De două ori nominalizată la Oscar pentru rolurile sale din „Jojo Rabbit” (2019) „Marriage Story” (2019), Johansson a atras atenţia mass-media în ultimele săptămânii în urma scandalului „Black Widow”(2021).

Protagonistă şi producătoare a filmului „Black Widow”, una dintre superproducţiile Marvel, Scarlett Johansson a denunţat la sfârşitul lunii iulie compania Disney pentru lansarea simultană în cinematografe şi pe platforma Disney+ a acestui film care, potrivit ei, a fost astfel prejudiciat financiar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS