34.5 C
Craiova
duminică, 3 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăMagazinUn berbec cu cinci coarne, pus la vânzare în Nigeria

Un berbec cu cinci coarne, pus la vânzare în Nigeria

-

Un berbec cu cinci coarne a devenit faimos după ce a fost expus la vânzare în Lagos, Nigeria, în timpul sărbătorii Eid al-Adha, una dintre cele mai importante sărbători musulmane, scrie Digi24.

Clipul video în care apare berbecul cu cinci coarne s-a viralizat pe internet, iar unii internauți au spus că animalul pare să poarte o coroană similară cu Statuia Libertății din SUA și l-au asemănat cu o zeitate.

„Nu am mai văzut niciodată așa ceva, iar asta se petrece în timpul unei sărbători. Este prima dată când văd un berbec cu cinci coarne. Dumnezeu îl folosește pentru a ne arăta cât e de mare, iar asta se petrece într-un moment în care musulmanii sărbătoresc”, a spus Wasiu Salaudeen, un agent imobiliar, pentru Reuters.

Originile sărbătorii Eid al-Adha sunt foarte vechi și comemorează supunerea Profetului Ibrahim (Avraam) în fața lui Allah. Conform tradiției islamice, credința lui Avraam a fost pusă la încercare, iar Allah i-a ordonat să-și sacrifice unicul său fiu.

De dragul lui Allah, Avraam a fost de acord să-și omoare fiul, dar în momentul în care a vrut să-l înjunghie pe altar, Allah l-a oprit și le-a trimis celor doi un berbec ce a fost sacrificat în locul său. Acest eveniment este recunoscut și de tradiția iudeo-creștină și este relatat în Biblie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Trei tineri din Târgu Jiu, reținuți pentru tâlhărie și...

Trei tineri din municipiul Târgu Jiu au fost reținuți pentru tâlhărie și infracțiuni informatice.

ȘTIRI GdS