12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn berbec cu cinci coarne, pus la vânzare în Nigeria

Un berbec cu cinci coarne, pus la vânzare în Nigeria

-

Un berbec cu cinci coarne a devenit faimos după ce a fost expus la vânzare în Lagos, Nigeria, în timpul sărbătorii Eid al-Adha, una dintre cele mai importante sărbători musulmane, scrie Digi24.

Clipul video în care apare berbecul cu cinci coarne s-a viralizat pe internet, iar unii internauți au spus că animalul pare să poarte o coroană similară cu Statuia Libertății din SUA și l-au asemănat cu o zeitate.

„Nu am mai văzut niciodată așa ceva, iar asta se petrece în timpul unei sărbători. Este prima dată când văd un berbec cu cinci coarne. Dumnezeu îl folosește pentru a ne arăta cât e de mare, iar asta se petrece într-un moment în care musulmanii sărbătoresc”, a spus Wasiu Salaudeen, un agent imobiliar, pentru Reuters.

Originile sărbătorii Eid al-Adha sunt foarte vechi și comemorează supunerea Profetului Ibrahim (Avraam) în fața lui Allah. Conform tradiției islamice, credința lui Avraam a fost pusă la încercare, iar Allah i-a ordonat să-și sacrifice unicul său fiu.

De dragul lui Allah, Avraam a fost de acord să-și omoare fiul, dar în momentul în care a vrut să-l înjunghie pe altar, Allah l-a oprit și le-a trimis celor doi un berbec ce a fost sacrificat în locul său. Acest eveniment este recunoscut și de tradiția iudeo-creștină și este relatat în Biblie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS