7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSylvester Stallone își vinde limuzina Cadillac

Sylvester Stallone își vinde limuzina Cadillac

Un SUV este suficient pentru a visa că eşti o vedetă de la Hollywood. Acum îţi poţi împlini acest vis cu 350.000 de dolari (295.000 de euro). Atât costă limuzina Cadillac Escalade ESV pusă la vânzare de faimosul actor Sylvester Stallone, conform larepubblica.

Personalizată conform dorinţelor actorului

Mașina a fost achiziţionată anul trecut cu 409.000 de dolari şi personalizată conform dorinţelor actorului. Este complet neagră şi are geamuri fumurii. Ușile din spate sunt mai mari pentru a uşura intrarea și ieșirea, păstrându-se însă aspectul extern bine proporționat. Limuzina este o adevărată sufragerie pe roți, având două fotolii Vip şi suporturi pentru picioare, toate reglabile, mese pliante în furnir din frasin japonez, console laterale cu bar și separator central. Alte trei fotolii sunt așezate în fața acestora și pot fi pliate cu un sistem de control electric.

Echipamentul digital cuprinde un dispozitiv de automatizare Crestron, un ecran retractabil Smart TV LCD UHD de 43 inch, precum şi ecrane LCD de 12 inchi pentru pasagerii celor trei fotolii mai mici.

Cel mai luxos SUV de la Hollywood a parcurs doar 1.600 km

Sylvester Stallone a folosit limuzina doar pentru 1.000 de mile (puțin peste 1.600 km), astfel că cel mai luxos SUV din Hollywood este o afacere foarte bună.

„Nevoile mele s-au schimbat recent și nu mai am nevoie de acest vehicul frumos. Mi-a plăcut să proiectez personal interioarele luxoase, împreună cu Howard Becker. Electronicele de la bord și confortul sunt pe placul oricui și sper că noul proprietar se va bucura mulţi ani de acest Becker Cadillac ESV superb echipat“, a declarat actorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS