21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCostin Mărculescu, îngropat în datorii

Costin Mărculescu, îngropat în datorii

Miercuri noapte, Costin Mărculescu a fost găsit în casă, după ce de mai multe zile nimeni nu mai știa nimic de el. În urma anunțuilui tulburător au ieșit la iveală noi detalii despre problemele financiare cu care se confrunta acesta.

Probblemele financiare au început să apară după ce Costin Mărculescu a fost nevoit să închidă agenția de fotomodele pe care o deținea, potrivit Antena 3. Acesta strânsese datorii la întreținere de peste 12.000 mii de lei.

„Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas cu vreo sută de mii de euro, datorii. De 8 ani de zile, deși am apărut în peste 2500 de emisiuni, la toate televiziunile, mi-am dat seama că toată lumea s-a folosit de mine. ”, spunea Mărculescu în urmă cu ceva timp.

Pietenii îl împrumutau cu bani

Actorul avea probleme și cu băncile, în urmă cu trei ani fiind executat silit pentru neplata ratelor. De atunci a început să împrumute mici sume de bani de la prieteni, care în timp s-au strâns, ajungând la câteva mii de euro, potrivit Libertatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS