23 C
Craiova
duminică, 9 august, 2020
Știri de ultima oră Magazin Platforma medipress.ro a fost lansată

Platforma medipress.ro a fost lansată

Platforma Medipress.ro, care își propune să faciliteze comunicarea dintre avertizorii din sistemul medical și jurnaliști, a fost lansată joi.

„Ca urmare a comunicării publice defectuoase a autorităților în contextul problemelor generate de COVID-19 și a dificultăților întâmpinate de jurnaliști în informarea corectă a opiniei publice, astăzi, a fost lansat Medipress.ro”, afirmă Cristi Cernat, fondatorul Medipress.ro, într-un comunicat de presă.

Avertizorii pot posta informații numai cu condiția asumării textului, adică doar oferind jurnaliștilor datele următoare: nume și prenume, unitatea medicală unde activează, numărul de telefon.

Jurnaliștii primesc acces pe site după ce trimit o solicitare pe adresa [email protected] Vor primi un mail cu username-ul și un link unde își vor putea seta parola.

Solicitarea trebuie trimisă obligatoriu de pe o adresă de mail a redacției și să conțină numele, prenumele și funcția ocupată de jurnalist.

Serviciul este gratuit și urmărește facilitarea contactului între avertizorii care vor să își asume deschis semnalarea unei probleme și jurnaliștii care pot găsi adunate poveștile avertizorilor într-un singur loc.

Publicul larg nu are acces la informațiile de pe Medipress.ro decât după preluarea lor de către presă, în urma procesului de documentare și verificare a informațiilor desfășurat de mass-media, în conformitate cu regulile profesionale și deontologice.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

UEFA a stabilit posibilii adversari ai Științei din turul...

UEFA a stabilit astăzi subgrupele pentru tragerea...

ȘTIRI GdS

Un bărbat a fugărit dezbrăcat un mistreț, după ce...

Un bărbat din Berlin a fugit dezbrăcat după un mistreț. Acesta a ieșit din pădure și i-a luat punga de plastic în...

Reţeta de weekend – Musaca de roșii și brânză...

Ingrediente 200 g cașcaval, 300 g mozzarella, 2 ouă, 2 vinete, 10 roșii, 10 căței de usturoi, unt

Cum poţi vizita locuri frumoase din lume direct din...

Oamenii au fost sfătuiți să stea acasă, pe măsură ce coronavirusul s-a răspândit în mai toată lumea. De asemenea, au fost îndemnaţi...

Windsor deschide grădinile pentru vizitatori, pentru prima dată în...

Windsor deschide grădinile pentru vizitatori, pentru prima dată în 40 de ani, astfel vizitatorii castelului  vor putea face un tur al grădinii, creată...

Schimbarea la Față a Domnului, semnificații

Schimbarea la față a Domnului este prăznuită de creștini în fiecare an, pe data de 6 august și are ca semnificaţie momentul...

Au golit rafturile farmaciilor de apă de gură după...

Farmaciile japoneze au fost golite de apă de gură miercuri. Fenomenul s-a produs la o zi după ce guvernatorul prefecturii Osaka a...