2 C
Craiova
sâmbătă, 28 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Magazin Motanul Tabs a revenit acasă după 6 ani

Motanul Tabs a revenit acasă după 6 ani

Un cuplu din Marea Britanie a sărbătorit anul acesta un Crăciun special după ce motanul lor dispărut în urmă cu şase ani a revenit acasă, potrivit Daily Mail. Motanul, pe nume Tabs, a dispărut în februarie 2013, când Jude şi John Kinloch se pregăteau să se mute.

Stăpânii motanului nu au mai aflat nimic despre Tabs până marţi, când Lisa Jones, voluntară la un centru pentru salvarea animalelor, a găsit o pisică ”emaciată” lângă casa ei din localitatea Gillingham, în Kent şi a aflat, datorită plăcuţei de identificare, numele şi numărul de telefon al proprietarilor.

”Mi-am spus că pisica are nevoie de îngrijire. Eu am fost persoană fără adăpost. Nu aş dori nimănui aşa ceva, pentru că ştiu cum este”, a declarat ea.

Când Jones a contactat familia Kinloch aceştia au fost în stare de şoc şi s-au urcat imediat în maşină ca să îl ia pe Tabs, în vârstă de 19 ani. ”Nu ne-a venit să credem când am primit apelul telefonic”, a povestit Jude. ”La început am crezut că e o glumă. Apoi, când a spus numele pisicii, Tabs, am ştiut că nu e (o farsă)”, a adăugat ea.

Jude a declarat că John ”nu a încetat să plângă” de când a dispărut Tabs şi a păstrat o fotografie cu el ca economizor al ecranului computerului. ”E ca şi cum şi-ar fi regăsit cel mai bun prieten”, a adăugat ea.

”La 19 ani a făcut bine să fie încă în viaţă, mai ales ţinând cont prin câte a trecut”, a mai spus Jude. ”Cum a supravieţuit, habar nu am. Poate că aştepta să ne vadă din nou. Este uimitor. Este într-adevăr o minune de Crăciun”, a adăugat ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Valabilitatea voucherelor de vacanță, prelungită până în decembrie 2021

Guvernul a adoptat un act normativ care prevede prelungirea valabilității voucherelor de vacanță emise în 2019 și în 2020 până la sfârșitul anului viitor.

ȘTIRI GdS

Valabilitatea voucherelor de vacanță, prelungită până în decembrie 2021

Guvernul a adoptat un act normativ care prevede prelungirea valabilității voucherelor de vacanță emise în 2019 și în 2020 până la sfârșitul anului viitor.

Propunere de reducere a subvențiilor pentru partide

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, susține că va propune, în legea bugetului de stat pentru 2021, tăierea ”semnificativă” a subvențiilor pentru partidele politice, ministrul finanțelor publice.

Sporul pentru cei care îngrijesc pacienți cu Covid-19, majorat...

Sporul pentru personalul medical şi auxiliar care îngrijeşte pacienţii cu COVID-19 a fost majorat, prin OUG, până la 85% din salariul de bază.

Guvernul a adoptat strategia de vaccinare contra Covid-19

Hotărârea de Guvern privind strategia de vaccinare împotriva noului coronavirus a fost adoptată în şedinţa Executivului de vineri. Documentul stabilește și care sunt grupurile prioritare. Este vorba de angajaţii din domeniul Sănătăţii, asistenţei sociale, cei din categoria de risc şi personal din "domenii-cheie".

Bani mai mulți și restricții mai puține pentru rezerviștii...

Ministerul Apărării Naționale anunță aprobarea de către Guvern a unui proiect de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.270/2015 privind Statutul rezerviştilor voluntari.

Coronavirus/OMS susține că 60-70% din populație trebuie imunizată

Aproximativ 60-70% din populaţie trebuie să fie imunizată împotriva noului coronavirus pentru a reduce infecţiile, spune directoarea Departamentului de vaccinuri din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății, Katherine O'Brian.