24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram Colours Cinema Craiova între 8-14 noiembrie

Program Colours Cinema Craiova între 8-14 noiembrie

Colours Cinema Craiova a transmis programul pentru perioada 8-14 noiembrie. Vor rula pentru craioveni cinci filme de excepţie.


C’est quoi cette mamie?! / A-nnebunit bunica!

Regia: Gabriel Julien-Laferrière
Cu: Chantal Ladesou, Julie Gayet, Thierry Neuvic
Gen Film: Comedie
Durată: 104 min
Rating: AP 12
După doi ani de conviețuire fericită, tribul de 7 frați și surori vitregi trebuie să plece din apartamentul spațios în care locuiesc, înainte de începerea anului școlar. În timp ce fiecare pleacă în vacanța de vară cu părinții lui, Gulliver, mezinul familiei, e trimis singur la bunica lui, care locuiește la mare. Dar excentrica bunică Aurore nu se pricepe deloc să aibă grijă de copii, și preferă să petreacă non-stop, decât să stea cu ochiul pe nepoțelul ei… Îngrijorați, frații lui Gulliver decid să vină să-l “salveze” de mamaia care pare că a înnebunit. Va fi începutul unei revoluții, căci bunica vrea s-o ardă cool, dar nepoții sunt hotărâți să-i facă viața grea!
Vineri pana Joi 21:15

Norm of the North: King Sized Adventure / Norm de la Polul Nord: O aventură urieșească

Regia: Richard Finn, Tim Maltby
Cu: Michael Dobson, Simon Hayama, Cole Howard, Maya Kay, Andrew Toth
Gen Film: Animatie, Aventuri, Familie, Fantatic
Durată: 95 min
Rating: AG
Întregul Nord zumzăie de pregătirile febrile pentru nunta bunicului lui Norm. Dar ceva necurat se petrece în Munții Cețoși, așa că Norm își adună prietenii ca să cerceteze îndeaproape ce se întâmplă acolo. Așa dau peste Jin, un areholog care a aterizat forțat în timp ce încerca să recuperez un artefact antic care fusese furat de fostul său partener, Dexter. Rănit și slăbit după accident, Jin îi cere lui Norm să-i promită că va recupera el prețiosul obiect antic și că i-l va duce nepotului său, Chen, la Universitatea din Beijing. Norm este acum într-o cursă contracronometru, căci trebui să găsească artefactul, să îl livreze, dar și să ajungă la timp la ceremonia nunții bunicului său.
Dublat: Vineri pana Joi 12:30; 16:10

Terminator: Dark Fate / Terminator: Destin întunecat

Regia: Tim Miller
Cu: Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Natalia Reyes
Gen Film: Actiune, Aventuri, SF
Durată: 133 min
Rating: N15
Întoarsă de departe, Sarah Conner face echipă cu câţiva agenţi pentru a lupta împotriva lui T-1000.
Vineri pana Joi 20:40

Salma’s Big Wish / Salma și misterul cărții magice

Regia: Carlos Gutiérrez Medrano
Cu: Dino Andrade, Memo Aponte
Gen Film: Animatie, Familie, Fantastic
Durată: 92 min
Rating: AG
În orașul mexican Santa Clara trăiește Salma, o fată de 16 ani, orfană, care nu și-a cunoscut părinții biologici. Singura poveste care i s-a spus toată viața este că aceștia au abandonat-o. De când se știe, Salma nu a încetat să caute indicii despre identitatea lor și locul în care i-ar putea găsi, dar nu a descopeit nimic. Asta, până într-o zi când găsește o carte specială, plină de povești despre Santa Clara și istoria locuitorilor de acolo. Înarmată cu această carte magică, Salma pornește într-o aventură împreună cu cei doi prieteni ai ei, extraordinar de sufletiști, Jorge și Pedro, pentru a găsi veriga lipsă din istoria ei personală și pentru a-și cunoaște părinții pierduți demult.
Dublat: Vineri pana Joi 14:20

The Addams Family 3D / Familia Addams

Regia: Greg Tiernan, Conrad Vernon
Cu: Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Oscar Isaac, Finn Wolfhard, Allison Janney, Aimee Garcia
Gen Film: Animatie, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 93 min
Rating: AG
O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams.
De Halloween, clanul Addams revine așadar pe marile ecrane într-o nouă comedie de animație cu cea mai bizară familie din cartier. Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică, familia Addams redefinește ce înseamnă să fii un bun vecin.
Dublat: Vineri pana Joi 12:50; 14:40

Maleficent: Mistress of Evil 3D / Maleficent: Suverana Răului

Regia: Ang Lee
Cu: Mary Elizabeth Winstead, Will Smith, Clive Owen, Benedict Wong
Gen Film: Actiune, Drama, SF, Thriller
Durată: 122 min
Rating: AG
Gemini: Conspirația este un thriller de acțiune inovator cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui agent operativ tânăr și cu abilități speciale, care îi permit să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry.
Dublat: Vineri pana Joi 16:30
Subtitrat: Vineri pana Joi 18:50

Joker

Regia: Todd Phillips
Cu: Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron, Zazie Beetz
Gen Film: Crima, Drama, Thriller
Durată: 127 min
Rating: N15
Studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.
Vineri pana Joi 18:10

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS