Acasă Magazin De ce a fost concediată Miley Cyrus din franciza "Hotel Transylvania"

De ce a fost concediată Miley Cyrus din franciza „Hotel Transylvania”

-

Actriţa americană Miley Cyrus spune că a fost concediată, în 2012, din franciza „Hotel Transylvania”, produsă de Sony, după ce au apărut fotografii cu ea mâncând dintr-un tort în formă de penis, pe care i-l cumpărase iubitului său, actorul Liam Hemsworth, potrivit The Guardian.

Informaţia a fost publicată de actriţa şi cântăreaţa americană într-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter, în care îşi enumera punctele slabe din carieră.

Au confirmat informația

O sursă din cadrul Sony a confirmat informaţia pentru publicaţia specializată The Hollywood Reporter, explicând că şefii companiei de producţie s-au arătat atunci îngrijoraţi de imaginea de rebelă pe care începuse să o afişeze Cyrus, ce devenise celebră iniţial ca star Disney, în producţii dedicate copiilor.

Cyrus a fost concediată din filmul care a dat startul francizei de succes „Hotel Transylvania”. Ea urma să dea voce fiicei lui Dracula (Adam Sandler), sarcină preluată ulterior de Selena Gomez.

A devenit cunoscută datorită serialului

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cei mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, „Bangerz„, care include hituri precum „We Can’t Stop” şi „Wrecking Ball”, care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

A filmat în timpul show-ului

În ultimii ani, Miley Cyrus s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa „Wrecking Ball”. Totodată, dansul ei lasciv şi simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internaţională. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă „modă” în showbizul internaţional în 2013 – twerking-ul, potrivit Mediafax.ro.

Valentina Grădinaru

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.