Acasă Magazin Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor din lume în 2019

Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor din lume în 2019

-

Dwayne Johnson a fost desemna cel mai bine plătit actor din lume pentru al doilea an la rând de revista Forbes.

Dwayne Johnson a câștigat aproximativ 89,4 milioane de dolari

Fostul luptător a câștigat aproximativ 89,4 milioane de dolari în ultimele 12 luni datorită rolurilor din spin off-ul Fast & Furious: Hobbs și Shaw, thrillerul de acțiune Skyscraper și comedia Ballers, care îi aduce 700.000 de dolari pe episod.

Care este cea mai mare sumă încasată de Johnson

Dwayne Johnson a făcut o afacere colosală acceptând să joace în pelicula Jumanji: Next Level, alături de Emily Blunt. Acesta i-a asigurat un salariu de 23,5 milioane de dolari, scrie Page Six. Este cea mai mare sumă încasată de Johnson pentru un film. Dar asta nu e tot, pentru că actorul se alege cu 15% din încasările globale ale primului film Jumanji, care azi se ridică la aproape un miliard de dolari. Anul trecut a avut încasări fabuloase, care au depășit 120 de milioane de dolari.

Johnson este urmat în top de vedetele Avengers, Chris Hemsworth și Robert Downey Jr, pe pozițiile a doua, respectiv a treia. Hemsworth a înregistrat venituri de 76,4 milioane de dolari pentru rolurile sale Marvel și din Men in Black: International. În timp ce Downey Jr. a făcut 66 de milioane de dolari.

Akshay Kumar se află pe patru, cu 65 de milioane de dolari. Jackie Chan se află pe locul cinci, cu 58 de milioane de dolari. Bradley Cooper este pe locul 6, cu 57 de milioane de dolari, la egalitate cu Adam Sandler.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

O blondă, la judecata de apoi, e întrebată de Dumnezeu: Ai păcătuit?Nu.Ai băut?Nu.Ai fumat?Nu.Ai preacurvit?Nu.Bine. Petre, adu o pereche...