Acasă Magazin Dwayne „The Rock” Johnson s-a căsătorit

Dwayne „The Rock” Johnson s-a căsătorit

-

Dwayne Johnson, cel supranumit The Rock, s-a căsătorit cu iubita sa, Lauren Hashian, după o relaţie de 12 ani.

Actorul american a postat astăzi o fotografie pe contul său oficial de Instagram în care apare alături de perechea sa, ambii îmbrăcați în alb. Nunta a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, într-un decor romantic din Hawaii. „We do. August 18th, 2019. Hawaii. Pōmaikaʻi (blessed)”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Nunta fusese programată în primăvara anului trecut, dar a fost amânată după ce Lauren a aflat că este însărcinată. Cei doi au doi copii împreună, Tiana, în vârstă de 15 luni, şi Jasmine Lia, în vârstă de trei ani. Dwayne și Lauren s-au cunoscut în 2006 și din 2007 formează un cuplu.

Dwayne Johnson, în vârstă de 47 de ani, mai are o fiică în vârstă de 18 ani, Simone, cu fosta sa soţie, Dany Garcia, cu care a fost căsătorit în perioada 1997 – 2007, potrivit Tabu.ro.

În iulie 2018, Johnson declara pentru „Entertainment Tonight” că nu se grăbește să se căsătorească cu Hashian. „Mă refer la ea doar ca la soția mea tot timpul”, a spus starul de film.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...