Acasă Magazin Dwayne „The Rock” Johnson s-a căsătorit

Dwayne „The Rock” Johnson s-a căsătorit

-

Dwayne Johnson, cel supranumit The Rock, s-a căsătorit cu iubita sa, Lauren Hashian, după o relaţie de 12 ani.

Actorul american a postat astăzi o fotografie pe contul său oficial de Instagram în care apare alături de perechea sa, ambii îmbrăcați în alb. Nunta a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, într-un decor romantic din Hawaii. „We do. August 18th, 2019. Hawaii. Pōmaikaʻi (blessed)”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Nunta fusese programată în primăvara anului trecut, dar a fost amânată după ce Lauren a aflat că este însărcinată. Cei doi au doi copii împreună, Tiana, în vârstă de 15 luni, şi Jasmine Lia, în vârstă de trei ani. Dwayne și Lauren s-au cunoscut în 2006 și din 2007 formează un cuplu.

Dwayne Johnson, în vârstă de 47 de ani, mai are o fiică în vârstă de 18 ani, Simone, cu fosta sa soţie, Dany Garcia, cu care a fost căsătorit în perioada 1997 – 2007, potrivit Tabu.ro.

În iulie 2018, Johnson declara pentru „Entertainment Tonight” că nu se grăbește să se căsătorească cu Hashian. „Mă refer la ea doar ca la soția mea tot timpul”, a spus starul de film.

Valentina Grădinaru

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.