Acasă Magazin A născut tripleţi, dar a crezut că are pietre la rinichi

A născut tripleţi, dar a crezut că are pietre la rinichi

-

O americancă, care a născut tripleţi într-un orăşel din Dakota de Sud, a declarat că a crezut până în ultimul moment că suferă de o criză de rinichi, potrivit www.thesun.co.uk.

„Când au început durerile mi-am închipuit că aveam calculi renali de care mai suferisem”, a declarat Dannette Giltz într-un program difuzat duminică la un program de televiziune din oraşul Sturgis.

Mama bebeluşilor, care s-au născut la 10 august şi cântăreşte fiecare aproximativ 1,8 kilograme, a explicat că deşi mai are încă doi copii nu şi-a închipuit că era însărcinată în 34 de săptămâni când a fost dusă la spital.

În acel moment medicii i-au spus că durerile pe care le are sunt cele de naştere.

Iniţial medicii au crezut că este vorba de doi gemeni, dar până la urmă Dannette a născut prin cezariană tripleţi, care se vor numi Blaze, Gypsy şi Nikki.

Proaspăta mămică a mărturisit că încă nu poate crede ceea ce s-a întâmplat şi că atât ea cât şi soţul ei au crezut că are pietre la rinichi, având în vedere că mai trecuse prin astfel de crize.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.