14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgram Inspire Mercur, VIP Electroputere 19 – 25 august

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere 19 – 25 august

The Art of Racing in the Rain / Povestea incredibilă a lui Enzo Avanpremiera

Regia: Simon Curtis
Cu: Kevin Costner, Amanda Seyfried, Milo Ventimiglia, Gary Cole
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 113 min
Rating: AG

Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Garth Stein, Povestea incredibilă a lui Enzo este o relatare emoționantă, văzută prin ochii lui Enzo, un cățel inteligent și spiritual (dublat de Kevin Costner).

Prin legătura cu stăpânul său (Milo Ventimiglia), un dornic șofer de curse de Formula 1, Enzo dezvoltă o viziune extraordinară asupra condiției umane și înțelege că tehnicile necesare pe pista de curse pot fi, de asemenea, folosite pentru a naviga cu succes în călătoria prin viaţă.

Joi 20:45

Good Boys / Băieți buni Avanpremiera

Regia: Gene Stupnitsky
Cu: Jacob Tremblay, Brady Noon, Keith L. Williams
Gen Film: Comedie
Durată: 94 min
Rating: N15

Cât de rău poate să-ți meargă într-o zi? Mințile creative care ne-au adus la cinema super-comediile Superbad, Pineapple Express și Sausage Party aruncă în joc o gașcă de puști de clasa a șasea, cu șanse maxime de a stârni hohote de râs ireverențios.

După ce a fost invitat la prima sa petrecere „de pupat”, Max, un puști de 12 ani (Jacob Tremblay, din Room), intră în panică pentru că nu știe să sărute. Dornic să învețe rapid, Max, ajutat de bunii lui tovarăși, Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) și Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) se decid să folosească drona tatălui lui Max, de care acesta nu are voie să se atingă, ca să spioneze (sau așa visează ei) un cuplu de adolescenți îndrăgostiți de vizavi de casa lui Max.

Joi 21:00

The Angry Birds Movie 2 3D / Angry Birds: Filmul 2

Regia: Thurop Van Orman, John Rice
Cu: Peter Dinklage, Dove Cameron, Awkwafina, Sterling K. Brown, Bill Hader
Gen Film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 101 min
Rating: AG

S-ar zice ca pe Insula Pasarilor nu s-a schimbat nimic. Devenite vedete, inaripatele nezburatoare se tot razboiesc cu porcusorii verzi si s-ar zice ca nimic nu va opri vreodata aceasta ciondaneala.Pana cand apare o noua insula la orizont si astfel cele doua tabere sunt nevoite sa se alieze.

Dublat: Vineri pana Joi 11:30; 13:30; 15:30

Subtitrat: Vineri pana Joi 17:30

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 3D / Furios si iute: Hobbs & Shaw

Regia: David Leitch
Cu: Dwayne Johnson, Vanessa Kirby, Eiza González, Jason Statham, Idris Elba, Helen Mirren
Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, Thriller
Durată: 139 min
Rating: AP 12

Dupa opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Furios si iute prezinta acum primul sau capitol separat, Furios si iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson si Jason Statham devin protagonisti, reluându-si rolurile lui Luke Hobbs si Deckard Shaw.

Înca de când Hobbs (Johnson), om loial legii si membru de elita al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), si Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al fortelor de elita operative, s-au înfruntat pentru prima data fata în fata în Furios si iute 7, în 2015, cei doi si-au împartit replici acide, dar si lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc

Vineri pana Joi 15:10; 17:50; 19:30; 20:30; 21:15

Crawl / Ape ucigașe

Regia: Alexandre Aja

Cu: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson, Anson Boon, George Somner
Gen Film: Horror
Durată: 92 min
Rating: N15

O tânără, fostă înotătoare de performanță, se întoarce în orașul natal care urma să fie lovit de un uragan de categoria 5. Exact când ajunge la casa tatălui ei, se dezlănțuie iadul: tatăl nu e de găsit nicăieri, iar ea va trebui să înfrunte ape care ucid și prin forța cu care năvălesc în oraș, dar și prin creaturile care invadează orașul, și intră în casele inundate, aligatori fioroși în căutare de pradă.

Vineri pana Miercuri 19:10; 21:00

Joi 19:10

Poms / Hai că încă putem!

Regia: Zara Hayes
Cu: Diane Keaton, Pam Grier, Jacki Weaver, Rhea Perlman
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 96 min
Rating: AP 12

Cu umor și emoție, filmul “Hai că încă putem!” relatează povestea Marthei (Diane Keaton) o femeie demult trecută de prima tinerețe care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă liniște și odihnă.

Însă după ce se împrietenește cu câteva vecine și la insistențele acestora, Martha înființează o trupă de majorete de vârstă a treia. Împreună cu Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) și Alice (Rhea Perlman) se antrenează intens pentru a participa la un concurs dedicat, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ți urmezi visurile.

Vineri pana Joi 16:30

The Lion King 3D / Regele Leu

Regia: Jon Favreau
Cu: Donald Glover, Seth Rogen, Alfre Woodard, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael Key
Gen Film: Animaţie, Aventuri, Dramă, Familie, Muzical
Durată: 125 min
Rating: AG

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Dublat: Vineri pana Joi 11:20; 12:45; 13:50

Subtitrat: Vineri pana Joi 18:50

Anna

Regia: Luc Besson
Cu: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy
Gen Film: Acţiune, Thriller
Durată: 125 min
Rating: N15

În Moscova anilor 1980, Anna este o femeie care are nevoie de o șansă. Societatea patriarhală în care trăiește nu îi prea oferă nicio șansă decât la a duce o viață de supunere. Într-o zi i se oferă ocazia de a lucra pentru KGB, sub aripa Olgăi (Helen Mirren), o femeie neîndurătoare. Curând descoperă că ea însăși este o asasină nemiloasă, în timp ce lucrează sub acoperire ca fotomodel.

Vineri pana Joi 16:45

Annabelle Comes Home / Annabelle 3

Regia: Gary Dauberman
Cu: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Vera Farmiga
Gen Film: Horror,  Mister, Thriller
Durată: 111 min
Rating: N15

Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă și să o închidă într-o cutie sfințită. Însă într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.

Vineri pana Miercuri 14:20; 18:30; 20:45

Joi 14:20; 18:30

Spider-Man: Far From Home 3D / Omul-Păianjen: Departe de casă

Regia: Jon Watts
Cu: Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal
Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, SF
Durată: 134 min
Rating: AP 12

În Omul păianjen: Departe de casă, Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care – – după evenimentele din Avengers: Endgame – trebuie să intervină pentru a se opune noilor ameninţări puse în faţa lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna. Filmul extinde universul Spider-Man, scoţându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanţă şcolară – dar care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.

Vineri pana Joi 16:15

Toy Story 4 2D / Povestea jucăriilor 4

Regia: John Lasseter, Josh Cooley
Cu: Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Keegan-Michael Key, Keanu Reeves
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 105 min
Rating: AG

Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.

Dublat: Vineri pana Joi 11:45; 12:30; 14:40

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.
Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS