22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHuawei Mate 30 Lite, cu patru camere și ecran perforat

Huawei Mate 30 Lite, cu patru camere și ecran perforat

Huawei Mate 30 Lite ar putea fi telefonul „best-buy” al sfârşitului de an 2019. Telefonul prezintă un design familiar pentru fanii companiei, păstrând aspectul general al seriei Mate 20 de anul trecut, potrivit go4it.ro

În această toamnă va debuta, în China, Mate 30 Lite, alături de modelele Mate 30 şi Mate 30 Pro. Telefonul garantează tehnologie de vârf cu 4 camere integrate și memorie de stocare mare și acumulator generos.

Huawei Mate 30 Lite: display de 6,26” perforat

Noul telefon Mate 30 Lite va integra un display de 6,26” perforat, fără margini curbate. Acest panou este de tip LCD cu rezoluţie Full HD+, asemeni celorlalte modele cu ecran perforat din ultima perioadă de la Huawei şi Honor. Partea din spate deține un sistem cu patru camere foto şi un senzor de amprentă. Singura problemă este că tehnologia de integrare a senzorului de amprentă în ecran nu este încă pregătită pentru variantele de buget.

Display de 6,26”
Patru camere foto şi un senzor de amprentă

Cameră cu senzori Sony și configurații de memorie

Camera foto principală va folosi celebrul senzor Sony de 48 megapixeli. La el i se va alătura senzori de 8, 2 şi încă unul de 2 megapixeli. Una dintre camere va fi cu zoom, una va fi pentru adâncime, una basic, iar cea de-a patra va fi pentru fotografii de tip macro.

La interior, Huawei Mate 30 Lite va folosi cel mai recent chipset Kirin pentru segmentul mid-range premium. Aceasta va beneficia de configuraţii cu 6 sau 8 GB memorie RAM, 128 sau 256 spaţiu de stocare intern şi un acumulator „generos” de 3.900 mAh.

Lansare acestu model sub numele Huawei Nova 5i Pro în China este programată pentru luna august. În ţările europene va întârzia până la sfârşitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie, pe numele inițial Huawei Mate 30 Lite.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS