22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Acasă Magazin Top Gun revine după mai bine de 30 de ani de la succesul filmului care l-a făcut celebru pe Tom Cruise

Top Gun revine după mai bine de 30 de ani de la succesul filmului care l-a făcut celebru pe Tom Cruise

0
Top Gun revine după mai bine de 30 de ani de la succesul filmului care l-a făcut celebru pe Tom Cruise

VIDEO: Primul trailer al lungmetrajului „Top Gun: Maverick”, continuarea filmului cult din anii 1980, a fost lansat la festivalul Comic-Con din San Diego (18 – 22 iulie), SUA, în prezența starului Tom Cruise.

Cruise a declarat că toate secvențele filmate în timpul zborurilor cu avionul sunt reale și că lungmetrajul „Top Gun: Maverick” este o scrisoare de dragoste pentru acest domeniu. Echipa a colaborat cu marina americană pentru acest film, aflat în etapa de producție.

Lungmetrajul „Top Gun: Maverick”, o producție Paramount, regizată de Joseph Kosinski. Este programat pentru lansare pe 26 iunie 2020, scrie HotNews.ro.

Cu o poveste care se desfășoară în zilele noastre și tehnică militară modernă, noul film prezintă încercarea piloţilor veterani de a demonstra că pot face faţă noilor tehnologii în domeniu, reprezentate de drone.

Filmul „Top Gun” (1986), cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer şi Michael Ironside, a avut încasări de 350 de milioane de dolari la nivel mondial. Filmul prezintă competiţia dintre membrii unei echipe de studenţi a unei şcoli de aviaţie de elită din SUA, dar şi povestea de dragoste dintre unul dintre aceştia şi o profesoară. Piesa „Take My Breath Away” de pe coloana sonoră a fost recompensată cu un premiu Oscar.

Raluca-Maria Nedelea