Acasă Actualitate Un sud-coreean și-a dat foc în fața ambasadei Japoniei

Un sud-coreean și-a dat foc în fața ambasadei Japoniei

-

Un sud-coreean şi-a dat foc, vineri, în maşina sa, în faţa ambasadei Japoniei la Seul. Tragedia a avut loc în plină dispută diplomatică şi comercială între cele două ţări, precizează Agerpres.ro.

Potrivit poliţiei, citată de France Presse, acest sud-coreean a provocat un incendiu în interiorul vehiculului său parcat în faţa ambasadei. Bărbatul a murit la spital. Douăzeci de sticle cu gaz au fost găsite în maşina sa.

Presa locală a relatat că tatăl vitreg al septuagenarului a fost o victimă a muncii forţate în perioada ocupaţiei japoneze în timpul Celui de-Al Doilea Război Mondial. Aceste restricţii se referă la produse chimice vitale pentru fabricarea de cipuri şi ecrane de smartphone-uri folosite de giganţii tehnologici sud-coreeni precum Samsung.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi grijă de valorile din viaţa voastră. Aveţi ocazia să conştientizaţi de ce aveţi nevoie pentru a obţine pe viitor un...

Cât ne ajută exercițiile oculare?

Tensiunea acumulată într-o zi la nivelul ochiului, fie după statul cu orele în fața calculatorului, TV, citit, scris, limitează flexibilitatea...