20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrezentare inedită pe banda de bagaje a Aeroportului din Sibiu

Prezentare inedită pe banda de bagaje a Aeroportului din Sibiu

Prezentare pe banda de bagaje din Aeroportul Internaţional din Sibiu. Banda va fi vineri podium pentru manechinele care vor prezenta cea mai nouă colecţie a lui Pif Stephano, în cadrul Feeric Fashion Week (Săptămâna modei), potrivit AGERPRES.

„Vineri, Feeric Fashion Week se înalţă spre ceruri. La ora 13,00, pe banda de bagaje a terminalului Sosiri din cadrul Aeroportului Internaţional din Sibiu, Pif Stephano îşi va prezenta cea mai nouă colecţie. Monolog 20.19 doreşte să combată eticheta cotidianului asociată culorii roz – it’s a girl! Or not! Astfel, designerul propune o estetică reprezentată de un hibrid socio-cultural al prezentului”, se arată în comunicatul de presă al organizatorilor.

Săptămâna modei de la Sibiu începe miercuri cu o petrecere. Joi vor debuta prezentările, în centrul Sibiului, lângă Turnul Sfatului. Festivalul de modă se va încheia sâmbătă. Va fi o prezentare în skatepark-ul aflat la periferia Sibiului şi o gală programată seara, în Piaţa Mică din centrul municipiului.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS