Prezentare inedită pe banda de bagaje din Sibiu
Prezentare inedită pe banda de bagaje din Sibiu

Prezentare pe banda de bagaje din Aeroportul Internaţional din Sibiu. Banda va fi vineri podium pentru manechinele care vor prezenta cea mai nouă colecţie a lui Pif Stephano, în cadrul Feeric Fashion Week (Săptămâna modei), potrivit AGERPRES.

„Vineri, Feeric Fashion Week se înalţă spre ceruri. La ora 13,00, pe banda de bagaje a terminalului Sosiri din cadrul Aeroportului Internaţional din Sibiu, Pif Stephano îşi va prezenta cea mai nouă colecţie. Monolog 20.19 doreşte să combată eticheta cotidianului asociată culorii roz – it’s a girl! Or not! Astfel, designerul propune o estetică reprezentată de un hibrid socio-cultural al prezentului”, se arată în comunicatul de presă al organizatorilor.

Săptămâna modei de la Sibiu începe miercuri cu o petrecere. Joi vor debuta prezentările, în centrul Sibiului, lângă Turnul Sfatului. Festivalul de modă se va încheia sâmbătă. Va fi o prezentare în skatepark-ul aflat la periferia Sibiului şi o gală programată seara, în Piaţa Mică din centrul municipiului.

Raluca-Maria Nedelea