17.1 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Magazin Julio Iglesias mai are încă un copil de 43 de ani

Julio Iglesias mai are încă un copil de 43 de ani

Cântăreţul Julio Iglesias este „tatăl biologic“ al unui bărbat spaniol în vârstă de 43 de ani, potrivit deciziei date miercuri de o instanţă din Valencia, într-un proces intentat pentru stabilirea paternităţii, spune Mediafax.

Decizia a fost anunţată pe contul de Twitter al instanţei din oraşul spaniol Valencia. Însă, Julio Iglesias poate să facă apel.

Aventură cu Julio Iglesias în 1975

Procesul a fost intentat împotriva cântăreţului în vârstă de 75 de ani, în decembrie 2017, de Javier Sanchez Santos. Mama lui Sanchez, balerina portugheză Maria Edite, i-a intentat şi ea un proces lui Iglesias, în 1992. Solicitarea ei a fost respinsă din cauza unor vicii de procedură. Femeia spune că a avut o scurtă aventură cu Iglesias în 1975, pe când acesta era căsătorit cu Isabel Preysler.

Teste ADN prelevate de pe șervețele și mucuri de țigară

Javier Sanchez a spus că a făcut teste ADN cu probe prelevate de pe şerveţele şi mucuri de ţigară atinse de Iglesias, iar rezultatele arată că probabilitatea ca starul să fie tatăl său este de 99%. Şerveţelele şi mucurile au fost colectate de un detectiv privat din Miami (SUA), unde Iglesias locuieşte în prezent.

Cu prima sa soţie, Isabel Preysler, cu care a fost căsătorit în perioada 1971 – 1979, Iglesias are trei copii. Este vorba despre Chabeli, în vârstă de 46 de ani, Julio, în vârstă de 44 de ani, şi Enrique, în vârstă de 42 de ani.

Iglesias mai are alți cinci copii cu fostul model olandez Miranda Rijnsburger, cu care a avut o lungă relaţie, înainte de a se căsători cu aceasta, în 2010.

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...